αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιέρρευσε βίντεο με τη νέα ναυαρχίδα Nokia 9. Και μαντέψτε: Δεν έχει κλασσική υποδοχή για ακουστικά

Διέρρευσε βίντεο με τη νέα ναυαρχίδα Nokia 9. Και μαντέψτε: Δεν έχει κλασσική υποδοχή για ακουστικά

To Nokia 9 θα έρθει και να κλέψει τον τίτλο της ναυαρχίδας από το Nokia 8, αλλά η HMD δεν αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση πριν από το τέλος του έτους. Από τη νέα χρονιά περιμένουμε την ανακοίνωση των Nokia 2,7 και 9.

Ωστόσο, σήμερα o OnLeaks διέρρευσε renders του επερχόμενου Nokia 9. Τα renders βασίζονται σε CAD files, μπορεί να μην είναι 100% ακριβή, αλλά παίρνουμε μια γεύση για το πως θα μοιάζει το νέο top-end Nokia smartphone.

Από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς είναι η αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών από το κινητό. Το Nokia 9 θα διαθέτει USB Type-C αντί για 3.5mm audio jack port, επομένως ακόμη και αν η ιδέα δεν αρέσει σε πολλούς, θα πρέπει να την συνηθίζουμε σιγά σιγά. Η τελευταία που αποφάσισε να προχωρήσει στην αφαίρεση της θύρας ακουστικών ήταν η Google με το Pixel 2.

Επίσης, βλέπουμε διπλή κάμερα στην πλάτη του Nokia 9 και πολύ λεπτά περιθώρια, όπως επιβάλει η τάση της εποχής.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το κινητό αναμένεται να έχει (κυρτή) οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Έχει γίνει λόγος για επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB ή και 8GB (το GFX έδειξε έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB). Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 13 και 13 Megapixel Carl Zeiss, η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και θα υπάρχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη

Το Nokia 9 θα έχει διαστάσεις 140.9×72.9×7.5χλστ, ενώ στο σημείο της κάμερας το πάχος θα ανέβει στα 8.9χλστ. Τέλος, θα τρέχει Android Oreo.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =