αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔιέρρευσαν SMS ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates. Και αποκαλύφθηκε… μία κόντρα (Εικόνες)

Διέρρευσαν SMS ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates. Και αποκαλύφθηκε… μία κόντρα (Εικόνες)

Μπορεί να είναι δύο από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα SMS ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates, τα οποία έφεραν στη δημοσιότητα οι New York Times.

Σύμφωνα με τα εν λόγω μηνύματα, ο Gates προσπάθησε πρόσφατα να επικοινωνήσει με τον Musk σχετικά με μερικές φιλανθρωπικές προτάσεις για την κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, ο Musk αρνήθηκε, καθώς είχε μάθει πως ο Gates είχε ποντάρει τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο κατά της εταιρίας του, της Tesla.

O διάλογος των δύο ανδρών:

Bill: Μόλις προσγειώθηκα.

Elon: Ωραία. Έχεις ακόμη short θέση αξίας μισού δισεκατομμυρίου κατά της Tesla;

Bill: Συγνώμη που το λέω, αλλά δεν την έχω κλείσει. Θα ήθελα να συζητήσουμε φιλανθρωπικές πιθανότητες.

Elon: Με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να πάρω στα σοβαρά τις φιλανθρωπίες σου για την κλιματική αλλαγή, όταν έχεις μια τεράστια short θέση ενάντια της Tesla, της εταιρίας που κάνει τα περισσότερα για να λύσει την κλιματική αλλαγή.

Η short θέση ή αλλιώς το “shortάρισμα” είναι μια επενδυτική τέχνη που χρησιμοποιείται όταν ένας επενδυτής πιστεύει ότι η αξία μιας μετοχής πρόκειται να πέσει.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Elon Musk επιβεβαίωσε πως τα μηνύματα είναι αληθινά, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν τα διέρρευσε αυτός στον Τύπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + two =