αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δες αυτά που συμβαίνουν τώρα»: Ο Jeff Bezos αποκάλυψε το πως οργανώνει τον χρόνο του

«Δες αυτά που συμβαίνουν τώρα»: Ο Jeff Bezos αποκάλυψε το πως οργανώνει τον χρόνο του

Έχει στα χέρια του έναν τεχνολογικό γίγαντα, είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και σίγουρα έχει αμέτρητα tasks που πρέπει να βγάλει σε πέρας καθημερινά. Αλλά πως καταφέρνει ένας άνθρωπος σαν τον Jeff Bezos να οργανώνει τον χρόνο του;

Ο ίδιος μίλησε σε πρόσφατο event στην Νέα Υόρκη, και έδωσε τις απαντήσεις. Όπως εξήγησε, είναι καλό να έχεις ένα όραμα- είναι αυτό που θα σε κρατήσει στο σωστό δρόμο, όταν ενδεχομένως νιώσεις μπερδεμένος. Ωστόσο, το «κλειδί» είναι αλλού.

Σύμφωνα με τον Bezos, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρόν. Και τι σημαίνει αυτό; Να εστιάσεις σε πράγματα που συμβαίνουν σήμερα, αυτό τον μήνα ή θα έχουν σημασία μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Δεν έχει νόημα να κάνεις ένα γενικόλογο και μακροπρόθεσμο πλάνο για μετά από 10 χρόνια.

Όπως εξήγησε ο Mr Amazon, ο ίδιος ορίζει το πρόγραμμα του, μα βάση αυτά που θέλει να συμβούν το πολύ μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Εκεί εστιάζει. Αυτά είναι τα tasks που έχουν προτεραιότητα.

«Ενθάρρυνα πάντα τους ανθρώπους να κρατούν, με δύναμη, ένα όραμα και να είναι τόσο πεισματάρηδες σε αυτό. Μην αφήνετε κανέναν να σας απομακρύνει από το όραμά σας», τόνισε ο Bezos. Συμπληρώνοντας: «Αλλά δώστε τη συντριπτική πλειοψηφία της ενέργειας και της προσοχής σας σε πράγματα που βρίσκονται εντός χρονικού πλαισίου 2 έως 3 ετών».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + one =