αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν χρειάζεται να ξυπνάς στις 5 το πρωί», τονίζει μια businesswoman και δίνει το δικό της tip

«Δεν χρειάζεται να ξυπνάς στις 5 το πρωί», τονίζει μια businesswoman και δίνει το δικό της tip

Ενώ αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί την ημέρα τους, σίγουρα υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν ένα τέτοιο πρόγραμμα. Και δεν είναι απαραίτητα κακό. Αφού υπάρχει και η άλλη άποψη, που λέει ότι δεν είναι απαραίτητο… να ξυπνάς τα χαράματα για να φτάσεις στην επιτυχία.

Κάτι τέτοιο έχει διαπιστώσει και εφαρμόζει η Natasha Nelson. Πρόκειται για μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχο, η οποία ίδρυσε και στη συνέχεια πούλησε την εταιρία Yogurtini, στην Rocky Mountain Chocolate Factory. Τώρα, είναι η ιδρύτρια του brand παιχνιδιών, Kauzbots. Το οποίο εστιάζει στα παιδικά ρομπότ.

Η ίδια δεν ξυπνά πριν χαράξει ο ήλιος. Σηκώνεται από το κρεβάτι κάπου μεταξύ 8-9 το πρωί. Ποιο είναι το «μυστικό» για να προλάβει όλες τις δραστηριότητες της; Ετοιμάζει το πρόγραμμα της από την προηγούμενη ημέρα, όπως εξηγεί μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com.

«Το τελευταίο πράγμα που κάνω στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, είναι να ετοιμάσω το πρόγραμμα για το επόμενο πρωί» τονίζει η Natasha Nelson.

«Δεν χρειάζεται να οργανωθώ και να φτιάξω λίστες το πρωί» σημειώνει η επιχειρηματίας. Όπως λέει, ακόμα και τα emails που λαμβάνει το βράδυ, τα αξιολογεί τότε, και σημειώνει όσα χρειάζονται να διαβαστούν ή να απαντηθούν το πρωί. Έτσι, δεν έχει να κάνει αυτή την επεξεργασία ξυπνώντας. Με όλο αυτό το μοντέλο, τελικά καταφέρνει να εστιάζει στα σημαντικά πράγματα και δεν ξοδεύει χρόνια για τα δευτερεύοντα.

Κάπως έτσι μπορείς να ξυπνάς στις 9 το πρωί και φτάσεις στην επιτυχία. Αφού δεν θα έχεις ένα σορό… σκόρπια πράγματα να κάνεις το πρωί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =