αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν ξεκινούν σήμερα»: 9+1 μεγάλα λάθη που κάνουν οι νέοι επιχειρηματίες

«Δεν ξεκινούν σήμερα»: 9+1 μεγάλα λάθη που κάνουν οι νέοι επιχειρηματίες

Δεν αρκεί μόνο να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Αν θέλεις να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία πρέπει να αποφύγεις και τα λάθη. Υπάρχει μια άποψη που λέει: Το «μάθε από τα λάθη σου», είναι καλό, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο. Το «μάθε από τα λάθη των άλλων». Σε αυτό το κλίμα κινείται το γράφημα που θα δεις παρακάτω. Το οποίο παραθέτει τα 10 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι νέοι επιχειρηματίες.

Εντάξει, ανάμεσα τους, μπορεί να δεις… και τον εαυτό σου. Ίσως το σημαντικότερο λάθος: Δεν ξεκινούν σήμερα. Ναι, το βλέπουμε και στην Ελλάδα. Καλές ιδέες υπάρχουν. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να τις κάνουν πράξη. Όπως έχουμε ξανά πει, ένα success story μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. Από μια φτωχή χώρα, ένα φοιτητικό δωμάτιο ή μια κακόφημη γειτονιά.

Αφού ξεκινήσεις, υπάρχουν φυσικά και άλλα λάθη που καλό είναι να αποφύγεις. Μερικά από από αυτά: Έλλειψη πλάνου, περιμένεις να βρεις τις τέλειες προϋποθέσεις, προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος. Δες όλα τα points που πρέπει να αποφύγεις, στο γράφημα που ακολουθεί.

https://i.pinimg.com/564x/65/23/cf/6523cfa861bc28dab2e807be145cec1d.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 2 =