αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔεν ξέρεις τι να φορέσεις; Θα σου λέει η Alexa της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Θα σου λέει η Alexa της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού η μανία των selfie κατέλαβε τον πλανήτη και αναρίθμητα χέρια (βάλε και τα selfie sticks) υψώνονται κάθε δευτερόλεπτο σε αναζήτηση της καλύτερης πόζας (συνήθως μπροστά στην κάμερα ενός smartphone), η Amazon σκέφτηκε να δώσει μια πιο χρηστική κατεύθυνση στο θέμα.
AdTech Ad

Δημιούργησε το Echo Look, το οποίο εκτός από τη λίγο-πολύ πια γνωστή μας Alexa, δηλαδή την υπηρεσία φωνητικής διαχείρισης και ενημέρωσης, ενσωματώνει μια κάμερα με ευρυγώνιο φακό και τέσσερα LED φλας για να κάνει ότι δεν μπορεί (ακόμα) να πράξει ο καθρέπτης σου: Να σε βοηθάει να τραβήξεις μια selfie εύκολα και γρήγορα, δίνοντας φωνητικά την οδηγία, και μετά να σου παρέχει στιλιστικές συμβουλές.

Μαζί με το Echo Look η Amazon λανσάρει και την υπηρεσία Style Check, η οποία μαθαίνουμε πως συνδυάζει αλγόριθμους που εξελίσσονται μέσω διαδικασιών μηχανικής μάθησης, όπως τονίζει το News247.gr. Παράλληλα, ενσωματώνει τις συμβουλές διαφόρων ειδικών σε θέματα μόδας (aka fashion specialists). Και όπως σωστά ίσως ήδη υπέθεσες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Amazon είναι ο μεγαλύτερος on line λιανέμπορος, το Echo Look θα σε προτρέπει να ανακαλύψεις νέα προϊόντα και μάρκες με βάση το στιλ σου. Με άλλα λόγια, θα μαθαίνει από τις selfie και θα σου κάνει προσωποποιημένες προτάσεις αγορών.

Μέσω του Style Check, η Alexa θα βαθμολογεί την εμφάνισή σου θα προτείνει ποια σου ταιριάζει καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη και άλλα δεδομένα, όπως για παράδειγμα τις καιρικές συνθήκες. Η διαχείριση και προβολή των selfie γίνεται μέσω εφαρμογής για smartphone. Παράλληλα, έχεις πρόσβαση σε όλο το πλήθος των υπηρεσιών που έρχονται με την Alexa και συνεχώς εμπλουτίζονται, λειτουργίες που βασίζονται στη φωνητική διαχείριση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =