αρχικηVIRALΔεν ξέρεις ποια ταινία να δεις; Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σου βρίσκει… τις ταινίες που ταιριάζουν στα γούστα σου

Δεν ξέρεις ποια ταινία να δεις; Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σου βρίσκει… τις ταινίες που ταιριάζουν στα γούστα σου

Αν βλέπεις συχνά ταινίες αλλά δυσκολεύεσαι να επιλέξεις, σου έχουμε τη λύση! Σίγουρα θα θέλεις να βρεις κάποια που ταιριάζει με μία άλλη που σου άρεσε και το movie map είναι το ιδανικό site για αυτή την περίπτωση. Υπόσχεται να σε βοηθήσει να βρεις παρόμοιες ταινίες!

Το Movie Map είναι μια απλή ιστοσελίδα και αυτό που κάνει πολύ καλά είναι να βρίσκει παρόμοιες ταινίες με αυτή που έχει εισάγει ο χρήστης στην αναζήτηση με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Επομένως, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις την ταινία που θέλεις και να περιμένεις να σου εμφανίσει τα αποτελέσματα με τις παρεμφερείς ταινίες σε μορφή χάρτη, σ’ ένα λευκό φόντο. Θα δεις αρκετές προτάσεις και από κει μπορείς να διαλέξεις την επόμενη που θες να παρακολουθήσεις. Όσο πιο κοντά είναι η μία ταινία στην άλλη, στον λευκό καμβά, τόσο μεγαλύτερη η ομοιότητα μεταξύ τους.

Επίσης, αν κάνεις κλικ σ’ ένα από τα αποτελέσματα, το movie map θα αρχίσει να ψάχνει ταινίες με βάση την ταινία που κλίκαρες. Έτσι μπορείς να ακολουθήσεις μία αλυσίδα ταινιών που μπορεί να ταιριάζουν στα γούστα σου! Τέλος, για να μη μπερδεύεσαι, μετά από κάθε βήμα, μπορείς να δεις για ποια ταινία έχουν εμφανιστεί τα αποτελέσματα πάνω αριστερά, όπου θα υπάρχει ο τίτλος της.

Πηγή: Dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 11 =