αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔεν μπορείς να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί; Τότε δοκίμασε αυτά τα 9 tips

Δεν μπορείς να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί; Τότε δοκίμασε αυτά τα 9 tips

Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους του κόσμου έχουν ένα κοινό στοιχείο. Είναι το πρωινό ξύπνημα. Για παράδειγμα, ο Tim Cook, ο CEO της Pepsi Indra Nooyi, ο CEO της Chrysler Sergio Marchionne και η Michelle Obama, ξυπνούν και αρχίζουν την ημέρα τους περίπου στις 4:00 τα χαράματα. Και μπορεί αυτή να μοιάζει μια περίεργη (και δύσκολα εφαρμόσιμη) συνήθεια, ωστόσο υπάρχει επιστημονική εξήγηση στο γιατί πολλοί πετυχημένοι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, σηκώνονται από το κρεβάτι τόσο νωρίς.

Είναι αναμφίβολα μια προαγωγική ώρα, γιατί τότε τίποτα δεν σου αποσπά την προσοχή, όπως σημειώνει η Wall Street Journal. «Όταν υπάρχει ηρεμία και δεν ασχολείστε με ανθρώπους που σας αποσπούν την προσοχή, μπορείτε να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας» λέει ο ψυχολόγος και συγγραφέας, Josh Davis.

Με το να εργάζεστε πριν την ανατολή του ηλίου, αποφεύγετε σε μεγάλο βαθμό τους αντιπερισπασμούς, τα τηλεφωνήματα, τα emails και τις ειδοποιήσεις στα Social Media. «Κανείς δεν περιμένει να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή να στείλετε email στις 4 το πρωί» τονίζει ο Josh Davis.

Πως όμως μπορεί κάποιος να συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα; Ενώ μια τέτοια πρακτική μοιάζει δύσκολη για κάποιους, υπάρχουν μερικές κινήσεις που μπορούν να κάνουν το πρωινό ξύπνημα πιο εύκολο. Όπως για παράδειγμα το διάβασμα ενός βιβλίου, για 30 λεπτά πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να χαλαρώσεις. Αλλά και η τοποθέτηση του ξυπνητηριού στην άλλη άκρη του δωματίου. Δες συνολικά 9 tips παρακάτω.

https://amp.businessinsider.com/images/54aafff6eab8ea72548dcf4d-750-919.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 9 =