αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν μπορείς να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας με τα χέρια στις τσέπες»: 8 σοφές φράσεις από τον Arnold Schwarzenegger

«Δεν μπορείς να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας με τα χέρια στις τσέπες»: 8 σοφές φράσεις από τον Arnold Schwarzenegger

Και ποιος δεν γνωρίζει τον Arnold Schwarzenegger; Μάλλον δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο ίδιος έχει καταγράψει την δική του επιτυχημένη διαδρομή. Εκτός από ηθοποιός, είναι επιχειρηματίας, ενώ για 8 χρόνια διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Όταν ήταν νέος, ασχολήθηκε επαγγελματικά και με το bodybuilding όπου είχε πολλές διακρίσεις.

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947 στο μικρό χωριό Ταλ, κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας. Και η διαδρομή προς την επιτυχία δεν ήταν εύκολη. Ο ίδιος και ο αδερφός του μεγάλωσαν σε περιβάλλον αυστηρό. Οι χειροδικίες από τον πατέρα του ήταν σχεδόν καθημερινές. Γι’ αυτό και όταν έφθασε στην εφηβεία διέκοψε τις σχέσεις του με τον πατέρα του.

Τον Σεπτέμβριο του 1968 μετανάστευσε στην Αμερική, όπου τη δεκαετία του 1970 έγινε εκατομμυριούχος ως μεσίτης ακινήτων. Στην αρχή της δεκαετίας του 1970 συνέβησαν δύο τραγικά γεγονότα, αφού στις 20 Μαΐου του 1971 σκοτώθηκε ο αδερφός του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και τον επόμενο χρόνο πέθανε ο πατέρας του από εγκεφαλικό.

Το 1973 άρχισε να μορφώνεται, παρακολουθώντας μαθήματα οικονομικών σε διάφορα πανεπιστήμια του Γουινσκόνσιν, από όπου και αποφοίτησε το 1979. Η πρώτη του ταινία ήταν το 1970, με τίτλο “Hercules in New York”, στην οποία η φωνή του είχε ντουμπλαριστεί, και το όνομα στους τίτλους της ταινίας αυτής ήταν “Arnold Strong”, επειδή το επίθετό του ήταν δύσκολο να προφερθεί στα αγγλικά. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως: Κόναν ο Βάρβαρος (1982), Εξολοθρευτής (1984), Κυνηγός (1987) και Ολική επαναφορά (1990).

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, έχει παραθέσει μερικές ιδιαίτερες συμβουλές, οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες για τους υπόλοιπους από εμάς. Το It’s Possible παρουσιάζει 8 από αυτές.

1# Ποιο είναι το νόημα να βρίσκεσαι στην Γη, αν σκοπεύεις να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους;

2# Αν θες να κάνεις το όραμα σου πραγματικότητα, πρέπει να δώσεις το 100% σου και να μην πάψεις ποτέ να πιστεύεις στο όνειρο σου

3# Αν δεν βρεις τον χρόνο, αν δεν κάνεις την δουλειά, δεν θα πάρεις τα αποτελέσματα

4# H θετική σκέψη είναι μεταδοτική. Βάλε δίπλα σου winners και θα σε βοηθήσουν να γίνεις και εσύ winner

5# Δεν μπορείς να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας με τα χέρια στις τσέπες

6# Δεν παρατάω πράγματα που θεωρώ ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί

7# Η ζωή μπορεί να έχει πολύ πόνο, αλλά αυτό δεν είναι μια δικαιολογία για να τα παρατήσεις

8# Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσεις το όραμα. Γιατί όταν βλέπεις το ωραίο όραμα, δημιουργείται η δύναμη της θέλησης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 16 =