αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔεν θα μπορείς πλέον να εγγραφείς στον Messenger αν δεν έχεις λογαριασμό στο Facebook

Δεν θα μπορείς πλέον να εγγραφείς στον Messenger αν δεν έχεις λογαριασμό στο Facebook

Δεν θα μπορείτε πλέον να εγγραφείτε στο Messenger αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook. Το 2015, το κοινωνικό δίκτυο έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να προχωρούν σε εγγραφή στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Τώρα, το Facebook ξεκαθαρίζει μέσω του «Help Center» ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος χρήστης την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων “θα πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Facebook” πρώτα.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης την αλλαγή στο VentureBeat, λέγοντας στην γνωστή ιστοσελίδα “η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών που χρησιμοποιούν το Messenger έχουν ήδη κάνει log-in μέσω του Facebook” και πως το κοινωνικό δίκτυο θέλει απλώς να απλοποιήσει τη διαδικασία.

Ο εκπρόσωπος του Facebook επίσης είπε στην ιστοσελίδα VentureBeat ότι ο νέος κανόνας ισχύει για εκείνους που είναι «νέοι στο Messenger» και ότι εκείνοι που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή χωρίς λογαριασμό στο Facebook δεν χρειάζεται να κάνουν την παραμικρή αλλαγή. Δεν είναι πάντως λίγοι οι χρήστες που έχουν διαμαρτυρηθεί ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες σύνδεσης μετά την αλλαγή. Δεν είναι ακόμα σαφές αν η αλλαγή θα επηρεάσει τα σχέδια του Facebook που εδώ και καιρό έχει γνωστοποιήσει ότι επιθυμεί να προσφέρει ένα επίπεδο διαλειτουργικότητας μεταξύ των προϊόντων ανταλλαγής μηνυμάτων του, πράγμα που θα επιτρέψει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα σε Messenger, Instagram και WhatsApp. Εντωμεταξύ πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το WhatsApp συγκεκριμένα για το επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας που παρέχει.

Πηγή: insomnia.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + six =