αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔεν είχε χρήματα και έμενε με την μητέρα του. Μετά έγινε εκατομμυριούχος μέσω του Amazon: Ένας 38χρονος εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είχε χρήματα και έμενε με την μητέρα του. Μετά έγινε εκατομμυριούχος μέσω του Amazon: Ένας 38χρονος εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικά χρόνια ο Larry Lubarsky δεν είχε καμία επαγγελματική επιτυχία να επιδείξει. Έμενε με την μητέρα του και είχε στην πλάτη του ένα χρέος 100.000 δολαρίων. Σήμερα, ίδιος βγάζει εκατομμύρια. Πως; Μέσω του Amazon.

Ένα εντυπωσιακό story που δείχνει το πως οι νέες τεχνολογίες (και οι καλές ιδέες) μπορούν να αλλάξουν την ζωή κάποιου. Ο 38χρονος σήμερα Larry Lubarsky κάνει πωλήσεις μέσω του Amazon. Το 2017 είχε έσοδα 18 εκατ. δολαρίων. Και κέρδη 4 εκατ. δολαρίων. Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν ο ίδιος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο Amazon.

«Δεν είχα καριέρα. Δεν είχα καθόλου χρήματα στο όνομα μου. Ζούσα με την μητέρα μου και είχα ένα μεγάλο χρέος στην πλάτη μου. Δεν μπορούσα να συντηρήσω το αυτοκίνητο και το κινητό μου», λέει ο ίδιος στο CNBC, περιγράφοντας την ζωή του.

Πως όμως τα κατάφερε; Ο 38χρονος εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τα 4 βασικά βήματα που έκανε. Τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 9 =