αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν έχω μπει στο internet εδώ και 4,5 χρόνια», λέει η Selena Gomez. Και εξηγεί πως είναι η offline ζωή

«Δεν έχω μπει στο internet εδώ και 4,5 χρόνια», λέει η Selena Gomez. Και εξηγεί πως είναι η offline ζωή

Πως θα σου φαινόταν αν αύριο το πρωί σταματούσες να χρησιμοποιείς το ίντερνετ; H Selena Gomez αποφάσισε να κάνει την δική της… αποτοξίνωση. H διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς η διάγνωσή της με διπολική διαταραχή και η απόφασή της να μείνει μακριά από το internet, άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο.

Αφορμή για την εξομολόγησή της στη εκπομπή Good Monring America, στάθηκε η παρουσίαση της πλατφόρμας της Wondermind που είναι αφιερωμένη στην ψυχική υγεία. Ανάμεσα στους συνιδρυτές της πλατφόρμας, εκτός από την τραγουδίστρια είναι η κι η μητέρα της, η κινηματογραφική παραγωγός Mandy Teefey. Η Selena Gomez μίλησε, λοιπόν, με ειλικρίνεια για το δικό της δύσκολο ταξίδι που περιλάμβανε αγώνες για την ψυχική της υγεία, αλλά που την έφερε σε ένα καλύτερο σημείο σήμερα.

«Το να μεγαλώνω στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν σίγουρα σκληρό για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω το σημείο στο οποίο βρίσκομαι τώρα ψυχικά, απλά επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα για να πάρω με κάποιον τρόπο τον εαυτό μου μακριά από τη δημοσιότητα, γιατί πολύ απλά δεν είναι φυσιολογική. Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι να γίνονται κατανοητοί, να είναι ορατοί, να ακούγονται. Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει», είπε αρχικά η Selena Gomez.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει μείνει εκτός internet για περισσότερα από 4 χρόνια κι αυτό, όπως λέει, την έχει κάνει να αισθάνεται «φυσιολογική», παρόλο που είναι μία star της μουσικής βιομηχανίας. «Δεν έχω μπει στο internet εδώ και 4,5 χρόνια. Άλλαξε η ζωή μου εντελώς», σημείωσε.

«Είμαι πιο ευτυχισμένη, είμαι πιο παρούσα, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να αισθάνομαι φυσιολογική», πρόσθεσε η Selena Gomez για το πώς είναι η offline ζωή.

Αν και πλέον χρησιμοποιεί ξανά τα social media προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε δίνει παρόμοιες μάχες. Έχει 301 εκατ. followers στο Instagram και θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά ένα μεγάλο κοινό. Θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρόλο της ως influencer για καλό. «Αν είμαι γνωστή για κάτι, ελπίζω να είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο νοιάζομαι για τους άλλους», λέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − three =