αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔέκα tips για να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την business Facebook Page σου

Δέκα tips για να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την business Facebook Page σου

Πλέον σχεδόν κάθε επιχείρηση, άσχετα αν δραστηριοποιείται στο digital πεδίο ή όχι, διαθέτει μια Facebook Page. Και είναι λογικό. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, που θα σε ακολουθεί και θα μαθαίνει τα επιχειρηματικά νέα σου. Βέβαια, για αν αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που παρέχει ένα τέτοιο «εργαλείο», πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους χρήσιμους κανόνες.

Στο παρακάτω γράφημα, θα δεις 10 tips για την επαγγελματική FB Page σου. Τα οποία μπορείς να ξεκινήσεις να τα εφαρμόζεις από σήμερα κιόλας. Καταρχήν βεβαιώσου ότι έχεις παραθέσει αρκετά στοιχεία επικοινωνίας. Τηλέφωνο, διεύθυνση, site και email θεωρούνται απαραίτητα.

Στη συνέχεια, είναι χρήσιμο να αλληλεπιδράς με το κοινό σου. Απάντησε στις ερωτήσεις και τα σχόλια τους. Άνοιξε συζητήσεις με τους followers σου. Επίσης, μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και κάποιες αναρτήσεις επί πληρωμή (sponsored posts) για να αναπτύξεις τη FB Page σου. Ειδικά με τους νέους αλγόρυθμους του FB, αυτό θεωρείται απαραίτητο.

Κοινοποίησε την Σελίδα και στα υπόλοιπα digital κανάλια σου. Κάνε προγραμματισμένες αναρτήσεις, σε διάφορες ώρες και ημέρες. Στο τέλος, επεξεργάσου τα στατιστικά και σχεδίασε την τακτική σου.

http://www.best-infographics.com/wp-content/uploads/2014/02/facebook-page.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − three =