αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα συγκεκριμένα tips για να αναπτύξεις μια επιχείρηση εκατομμυρίων: Εξηγεί ένας business γκουρού

Δέκα συγκεκριμένα tips για να αναπτύξεις μια επιχείρηση εκατομμυρίων: Εξηγεί ένας business γκουρού

Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν ένα project, το οποίο μετά από ένα χρονικό διάστημα θα αξίζει πολλά εκατομμύρια. Στην πραγματικότητα, λίγοι τα καταφέρνουν. Ο δρόμος δεν είναι καθόλου εύκολος. Στο πρακτικό κομμάτι όμως, τι μπορεί να κάνει κάποιος έτσι ώστε να αναπτύξει μια εταιρία εκατομμυρίων; Ή έστω να αυξήσει τις πιθανότητες του να το πετύχει.

Στο παραπάνω ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει ο business γκουρού και marketer, Neil Patel. Στο παρακάτω βίντεο δίνει 10 συγκεκριμένα tips για να χτίσεις έναν «γίγαντα». Όπως εξηγεί, πρέπει καταρχήν να εστιάσεις σε μια ιδέα. ΟΚ, μπορεί να έχεις πολλές στο μυαλό σου, αλλά πρέπει να επενδύσεις σε μια. Δεν είσαι… ο Elon Musk να μπορέσεις να τρέξεις πολλά μεγάλα projects παράλληλα. Επέλεξε αυτή με την οποία είσαι πιο παθιασμένος και έχεις τις περισσότερες γνώσεις.

Επίσης, πρέπει να αναπτύξεις το δίκτυο σου. Γνώρισε νέους ανθρώπους και επεδίωξε συνεργασίες. Προσπάθησε να πας στα σωστά events, να μπεις σε Οργανισμούς και να έχεις παρουσία στα social media, για να φέρεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους. Οι οποίοι θα σου δώσουν ώθηση προς τα επάνω. Δες όλα τα 10 tips στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =