αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα πράγματα που κάνουν οι αυθεντικοί άνθρωποι (και ποτέ δεν μιλούν για αυτά)

Δέκα πράγματα που κάνουν οι αυθεντικοί άνθρωποι (και ποτέ δεν μιλούν για αυτά)

«Να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι». Πιθανότατα έχεις ακούσει αυτή την φράση του Όσκαρ Ουάιλντ. Το κάνει να ακούγεται τόσο εύκολο να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η αυθεντικότητα είναι δύσκολο να αναπτυχθεί. Η κοινωνία μας παροτρύνει συνεχώς να χωράμε μέσα σε ένα ‘κουτί’ και να προσαρμοζόμαστε.

Αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Αν θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι, πρέπει να μάθουμε ποιοι είμαστε πραγματικά, για να μπορέσουμε να αρχίσουμε να ζούμε όπως θέλουμε και με νόημα.

Σύμφωνα με την Oprah Winfrey, το να αγκαλιάζεις τον αληθινό εαυτό σου μπορεί να σε κάνει και πιο επιτυχημένο: «Δεν είχα ιδέα ότι το να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου θα μπορούσε να με κάνει τόσο πλούσιο όσο έχω γίνει. Αν το ήξερα, θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα».

Το hackspirit.com έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις 10 πράγματα που κάνουν οι αυθεντικοί άνθρωποι- και δεν χρειάζεται καν να μιλούν για αυτά. Είναι μερικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να μπεις σε αυτόν τον δρόμο.

1# Απομακρύνονται από τους αρνητικούς ανθρώπους

2# Εκφράζουν τα πραγματικά συναισθήματα τους, ακόμα κι αν δεν είναι δημοφιλή

3# Έχουν αυτοπεποίθηση

4# Προτιμούν τις βαθιές συζητήσεις

5# Βοηθάνε τους άλλους να είναι επίσης αυθεντικοί

6# Δεν ακολουθούν τυφλά συμβουλές

7# Δεν παραπονιούνται

8# Έχουν εσωτερικά κίνητρα

9# Προσπαθούν για το καλύτερο σε κάθε κατάσταση

10# Δεν αγχώνονται όταν κάποιος δεν τους συμπαθεί

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + six =