αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα περιζήτητες δουλειές που μπορείς να τις κάνεις remote από οπουδήποτε στον κόσμο και σου δίνουν μεγάλους μισθούς

Δέκα περιζήτητες δουλειές που μπορείς να τις κάνεις remote από οπουδήποτε στον κόσμο και σου δίνουν μεγάλους μισθούς

Ενώ η ιδέα του να δουλεύεις όπου θέλεις μπορεί να ακούγεται… πολύ καλή για να είναι αληθινή, με τη σωστή remote δουλειά, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Σε μια work-from-anywhere δουλειά, οι εργαζόμενοι εργάζονται “100% εξ αποστάσεως, δεν εξαρτώνται από την τοποθεσία και, σε πολλές περιπτώσεις, είναι επίσης ανεξάρτητοι από μια συγκεκριμένη ζώνη ώρας”, λέει ο Toni Frana, lead career expert στην FlexJobs.

Τέτοιες θέσεις εργασίας, ωστόσο, είναι σπάνιο να βρεθούν και ολοένα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός υποψηφίων, και αντιπροσωπεύουν μόνο περίπου το 5% όλων των remote ρόλων, αναφέρει η FlexJobs. Οι περισσότερες remote θέσεις εργασίας έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς, είτε πρόκειται για μια συγκεκριμένη χώρα, είτε πόλη.

Αν ψάχνετε για μια remote εργασία που θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε και να εργαστείτε σε διάφορες χώρες, σκεφτείτε μια καριέρα στο μάρκετινγκ, την ανάπτυξη λογισμικού ή τη γραφιστική — αυτοί οι τομείς, μαζί με την τεχνολογία και τη συγγραφή κειμένων, προσφέρουν τις περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά από οπουδήποτε ευκαιρίες, σύμφωνα με έρευνα από της FlexJobs.

Το CNBC παραθέτει τις 10 θέσεις εργασίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση για work-from-anywhere θέσεις που έχουν ανοιχτές οι εταιρείες αυτή τη στιγμή. Τις θέσεις εντόπισε η πλατφόρμα FlexJobs αναλύοντας τη βάση δεδομένων της για τους ρόλους που είχαν τον μεγαλύτερο όγκο αγγελιών, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2023.

Όλες οι θέσεις εργασίας στη λίστα προσφέρουν ευκαιρίες πλήρους ή μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως, δεν έχουν περιορισμό τοποθεσίας και δεν απαιτούν χρόνο στο γραφείο. Ακολουθούν οι 10 θέσεις εργασίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα με τις θέσεις, τις εταιρίες που προσλαμβάνουν και να στείλεις βιογραφικά εδώ.

  1. Μεταφραστής Κινεζικών
  2. Copywriter
  3. Creative director
  4. Customer success manager
  5. Product designer
  6. Product manager
  7. Social media manager
  8. Software engineer
  9. Technical writer
  10. UX designer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + seven =