αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔέκα μύθοι σχετικά τους τους χρήστες του YouTube (και κάποιους σίγουρα τους πιστεύεις)

Δέκα μύθοι σχετικά τους τους χρήστες του YouTube (και κάποιους σίγουρα τους πιστεύεις)

Το YouTube έχει εξελιχθεί σε έναν «γίγαντα» των βίντεο. Η ιστορία του ξεκινά το 2005. Το ίντερνετ ήταν τότε πολύ λιγότερο διαδεδομένο, σε σύγκριση με σήμερα. Τα περισσότερα Social Media, δεν είχαν «γεννηθεί».

Επιπλέον, εκείνη την εποχή, η παραγωγή βίντεο από έναν απλό χρήστη, δεν ήταν τόσο συνηθισμένο φαινόμενο. Τώρα, ακόμα και παιδιά 15χρονών διαθέτουν κάποιο smartphone και πολύ εύκολα τραβούν βίντεο υψηλής ανάλυσης και ακόμα πιο εύκολα το κοινοποιούν στο διαδίκτυο. Κάπου εκεί, εμφανίστηκαν 3 φίλοι, οι οποίοι έμοιαζαν… να έχουν έρθει από το μέλλον. Ήταν οι Chad Hurley, Steve Chen και Jawed Karim. Τρεις νέοι. Πρώην εργαζόμενοι στην Paypal. Οι οποίοι παρά τις όποιες τεχνολογικές δυσκολίες που υπήρχαν τότε, κατάφεραν να δουν μπροστά.

Με τα χρόνια, το YouTube κατάφερε να «πιάσει» πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Και μαζί με αυτή, δημιουργήθηκαν και αρκετοί μύθοι, σχετικά με το προφίλ των χρηστών του. Σε αυτούς εστιάζει το παρακάτω γράφημα. Για παράδειγμα, ίσως και εσύ πιστεύεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βλέπουν YouTube, είναι έφηβοι. Στην πραγματικότητα, το 90% αυτών είναι πάνω από 18 ετών. Ενώ το 50% είναι πάνω από 35 ετών. Επίσης, ίσως νομίζεις ότι οι χρήστες του YouTube κάθονται όλη την ημέρα μπροστά από μια οθόνη. Στην πραγματικότητα κάνουν και άλλες δραστηριότητες, όπως η ανάγνωση βιβλίων ή ακούνε ραδιόφωνο.

https://i.pinimg.com/736x/7f/55/02/7f55020acc7b0a6ff44f58fd6d309259.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 4 =