αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις ως digital νομάς. Και να βγάζεις χρήματα ενώ ταξιδεύεις

Δέκα επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις ως digital νομάς. Και να βγάζεις χρήματα ενώ ταξιδεύεις

Ο καιρός είναι καλοκαιρινός. Πολύ καλοκαιρινός θα λέγαμε. Και αν θες να δουλέψεις remote από το laptop σου, ταξιδεύοντας παράλληλα σε άλλες γεωγραφικές τοποθεσίες, ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις. Αρκεί ένα laptop, ένα smartphone και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Άλλωστε, ένα από τα πράγματα που μας δίδαξε η covid εποχή, είναι ότι αρκετά επαγγέλματα μπορούν πλέον να γίνουν remote. Χωρίς να χρειάζεται κάθε πρωί να πηγαίνεις σε ένα γραφείο.

Κάπου εδώ έρχεται ένα πρακτικό ερώτημα που έχουν κάποιοι: Και τι δουλειά μπορώ να κάνω, ενώ παράλληλα ταξιδεύω ως digital νομάς; Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δεις 10 επαγγέλματα. Φυσικά οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες, αφού πλέον το digital πεδίο έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα. Αλλά τώρα θα δούμε μια καλή αρχική λίστα, για όποιον ενδιαφέρεται να δουλεύει remote, να ταξιδεύει, ενώ παράλληλα τα έσοδα θα «τρέχουν».

1# Διαχειριστής του δικού σου website/blog

2# Καθηγητής για online μαθήματα ξένων γλωσσών

3# Travel Instagrammer

4# Αρθρογράφος freelancer

5# Προγραμματιστής

6# Digital Marketer

7# Graphic Designer

8# SEO specialist

9# Φωτογράφος

10# Μεταφραστής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας Content Creator που έχει κλείσει συνεργασίες με την Adidas, την Gap και μεγάλα ξενοδοχεία. Δουλεύει και παράλληλα ταξιδεύει

Τα 10 καλύτερα websites για να βρεις remote δουλειές και να βγάζεις χρήματα ενώ ταξιδεύεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =