αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓραφεία στην Ελλάδα ανοίγει η Transfer Pricing Specialists

Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει η Transfer Pricing Specialists

Τα τελευταία χρόνια η αύξηση του ενδιαφέροντος στο Transfer Pricing τόσο των φορολογούμενων όσο και των φορολογικών αρχών, οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας εξειδικευμένων ομάδων φορολογικών συμβούλων, έχοντας το Transfer Pricing ως βασικό αντικείμενο ενασχόλησης.

Η TPS – Transfer Pricing Specialists ιδρύθηκε το 2010 στην Ισπανία και είναι η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών transfer pricing. Το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας οδήγησε στην ανάγκη γεωγραφικής επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και για το λόγο αυτό η εταιρεία προχώρησε στην ίδρυση ενός νέου γραφείου στην Αθήνα με σκοπό την μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα.

Το γραφείο θα συντονίζεται από την Άννη Γρίβα με την διοικητική υποστήριξη της ομάδας συνεταίρων στη Μαδρίτη. Η Άννη έχει επτά χρόνια εμπειρίας πλήρους απασχόλησης στο transfer pricing από τον προηγούμενο ρόλο της σε εταιρεία Big 4 στην Αθήνα και έχει ενταχθεί στην TPS για να παρακολουθεί το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πελατών μας στην Ελλάδα. Η TPS έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 9 βάσεις δεδομένων και πάνω από 20 επαγγελματίες πλήρους απασχόλησης στο transfer pricing.

Από την πλευρά της, η ιδρύτρια της εταιρείας στην Ισπανία, Claire Sanga, τονίζει «Μετά από ορισμένα χρόνια παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαισθανθήκαμε το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε κοντά στους τοπικούς πελάτες μας και να τους παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών. Το γραφείο της Αθήνας μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους εγχώριους πελάτες μας ολοκληρωμένες συμβουλές στους κύριους τομείς υπηρεσιών μας, όπως τεκμηρίωση της τιμολόγησης ενδοομιλικών συναλλαγών και σχεδιασμό πολιτικής transfer pricing, operational transfer pricing και υπεράσπιση θέσεων και πολιτικών κατά την διάρκεια φορολογικών ελέγχων και δικαστικής διαμάχης.»

Η Άννη Γρίβα συνεχίζει λέγοντας ότι «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο project και ανυπομονούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στου Έλληνες πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η κατάρτιση των επαγγελματιών μας θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας και θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε όλα τα αιτήματα των πελατών μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 9 =