αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓνωστοί επιχειρηματίες και άνθρωποι των media στο κύκλωμα που διοχέτευε ναρκωτικά σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα

Γνωστοί επιχειρηματίες και άνθρωποι των media στο κύκλωμα που διοχέτευε ναρκωτικά σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα

Το πελατολόγιο της σπείρας των ναρκωτικών που εξάρθρωσε η αστυνομία έκρυβε πολλά μυστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην ατζέντα των εμπόρων βρέθηκαν ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, μοντέλων, ανθρώπων των media και γνωστών κοσμικών. Επίσης, ο φερόμενος ως εγκέφαλος είναι γνωστός επιχειρηματίας με είδη χαρτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο τα σαββατοκύριακα πουλούσαν πάνω από 280 δόσεις κυρίως κοκαΐνης και MDMA και αποκόμιζαν περίπου 10.000 ευρώ! Η κοσμική Αθήνα τρέμει τις αποκαλύψεις αφού η σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε τουλάχιστον 10 μπαρ στο Κολωνάκι, στον Φάρο Ψυχικού και σε νυχτερινά κέντρα στην λεωφόρο Συγγρού.

Τα ναρκωτικά τα διακινούσαν με αυτοκίνητο το οποίο διέθετε ειδική κρύπτη, ώστε να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτοί σε τυχόν έλεγχο της αστυνομίας. Τα μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 19/10 ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι και Μοσχάτο. Συγκεκριμένα η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις 4 αλλοδαπών ηλικίας 29, 32, 35 και 35 ετών καθώς και ενός 24χρονου Ελληνα.

Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε 32χρονος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να βρίσκει τα ναρκωτικά, κυρίως κοκαΐνη. Αυτός καθοδηγούσε τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας για το πως να κρύβουν τα ναρκωτικά και στην συνέχεια να τα προωθούν σε διάφορους διακινητές και χρήστες, κυρίως σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 18 =