αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια όσους θέλουν να διαφημιστούν με banner στο It’s Possible των 47.314 μοναδικών αναγνωστών, εδώ είναι όλες οι πληροφορίες

Για όσους θέλουν να διαφημιστούν με banner στο It’s Possible των 47.314 μοναδικών αναγνωστών, εδώ είναι όλες οι πληροφορίες

Το It’s Possible έχει δημιουργήσει πλέον μια ενδιαφέρουσα κοινότητα γύρω του. Μια «μεγάλη συζήτηση», όπως έχουμε πει αρκετές φορές. Στην οποία έχουν θέση νέοι αλλά και παλαιότεροι επιχειρηματίες, startuppers, Bloggers, YouTubers, άνθρωποι που έχουν ιδρύσει την επιχείρηση τους σε κάποια μεγάλη ή μικρότερη πόλη. Άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει τεχνολογικές πλατφόρμες, αλλά και εκείνοι που δραστηριοποιούνται σε πιο «παραδοσιακά» επιχειρηματικά πεδία.

Το 2018 ξεκίνησε με ρεκόρ για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε τον Ιανουάριο 47.314 μοναδικούς αναγνώστες και 145.656 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από πλευράς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site. Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή news sites που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Το 62% της επισκεψιμότητας τον Ιανουάριο προήλθε από mobile συσκευές- ένα ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό για ενημερωτική ιστοσελίδα.

Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

Σημειώνεται, ότι αυτή τη στιγμή «τρέχει» η αποκλειστική προσφορά για νέους επιχειρηματίες και startuppers, με την οποία μπορεί κάποιος να πάρει banner με μόλις 150 ευρώ για 1 μήνα, σε κάποια από τις επιλεγμένες θέσεις (οι θέσεις εδώ είναι περιορισμένες). Οι υπόλοιποι μπορούν να μάθουν τα αναλυτικά κόστη, στο ίδιο email.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =