αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια να είσαι πιο παραγωγικός το πρωί, εδώ είναι οι 2 συνήθειες που πρέπει να εφαρμόζεις κάθε βράδυ

Για να είσαι πιο παραγωγικός το πρωί, εδώ είναι οι 2 συνήθειες που πρέπει να εφαρμόζεις κάθε βράδυ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το αν το πρωινό ξύπνημα βοηθά στο να είσαι πιο παραγωγικός. Οι περισσότεροι μεγάλοι επιχειρηματίες ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί. Έτσι μπορούν να εργαστούν όσο οι άλλοι κοιμούνται- και σίγουρα εργάζονται με περισσότερη ησυχία. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι είναι πιο παραγωγικοί τις απογευματινές ή τις βραδινές ώρες. Τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά δεν μπορούν να μπουν όλοι στα ίδια καλούπια.

Αν πάντως αποφασίσεις να γίνεις ένα πρωινός τύπος, τότε πρέπει να εφαρμόζεις 2 συνήθειες το προηγούμενο βράδυ, όπως σημειώνει το inc.com. Άλλωστε δεν αρκεί απλά να ξυπνάς πρωί. Το σημαντικότερο είναι να καταφέρεις να είσαι παραγωγικός από τη στιγμή που σηκώνεσαι από το κρεββάτι.

1# Κοιμήσου νωρίς

Είναι βασικό. Σε κανέναν δεν είναι εύκολο να ξυπνήσει νωρίς το πρωί, αν δεν έχει κοιμηθεί αρκετά. Ένας τρόπος για να κοιμάσαι πιο εύκολα, είναι να δημιουργήσεις μια «ρουτίνα ύπνου». Να έχεις δηλαδή κάποιες μικρές συνήθειες κάθε βράδυ, οι οποίες να οδηγούν τον μυαλό σου στο ότι φτάνει… η ώρα του ύπνου. Και να τις εφαρμόζεις κάθε βράδυ. Το διάβασμα ενός βιβλίου ή η παρακολούθηση μια σειράς, μπορεί να είναι μερικές τέτοιες συνήθειες.

2# Απενεργοποίηση του εγκεφάλου

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να απενεργοποιήσουν το εγκέφαλο τους. Ακόμα και την στιγμή που πηγαίνουν στο κρεββάτι, σκέφτονται τι δεν έκαναν μέσα στην ημέρα. ‘Η αυτά που θέλουν να κάνουν την επόμενη. Έτσι δεν μπορείς να κοιμηθείς. Υπάρχει όμως λύση. Κάντε αυτό το απλό πράγμα: Κρατήστε ένα σημειωματάριο και ένα στυλό δίπλα στο κρεβάτι σας, έτσι ώστε όταν όλα αυτά τα πράγματα «τρέχουν» στο κεφάλι σας, να μπορείτε να τα γράψετε εκεί. Έτσι το μυαλό σου θα «απενεργοποιηθεί». Και ναι, μάλλον θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό στο τηλέφωνό σας, αλλά καλύτερα μην το κάνετε. Το τηλέφωνό σας έχει πάρα πολλούς περισπασμούς και πιθανότατα θα καταλήξετε να ελέγχετε τα social media ή να παρακολουθείτε Netflix.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + fourteen =