αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια να γίνεις σπουδαίος leader, πρέπει να γίνεις σπουδαίος στις δημόσιες ομιλίες: Ένας γκουρού του είδους αναλύει

Για να γίνεις σπουδαίος leader, πρέπει να γίνεις σπουδαίος στις δημόσιες ομιλίες: Ένας γκουρού του είδους αναλύει

Για να φτάσεις στην μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία, πρέπει να καταφέρεις να πείσεις τους άλλους. Και να συμπορευτούν μαζί σου. Να σε αντιμετωπίζουν ως έναν leader. Εκεί κάπου έρχονται οι δημόσιες ομιλίες.

«Για να θεωρηθείς ηγέτης, πρέπει να παρακινείς τους ανθρώπους με τα λόγια σου» τονίζει ο World Champion of Public Speaking για το 2017, Manoj Vasudevan.

Όπως λέει στο CNBC, η εκμάθηση της δημόσιας ομιλίας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, και είναι καλό να το μάθεις σε νεαρή ηλικία. Ένα πρόσωπο που είναι καλός δημόσιος ρήτορας, είναι πιθανότερο να δημιουργήσει καλές φιλίες, σχέσεις και να «χτίσει» ένα καλό δίκτυο συνεργατών. Ενώ παράλληλα διαδίδει τις ιδέες του πιο εύκολα.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Warren Buffett. Ο διάσημος επενδυτής και δισεκατομμυριούχος, κάποτε… φοβόταν να κάνει δημόσιες ομιλίες. Κατάλαβε όμως νωρίς την αδυναμία του, έκανε εξάσκηση και κατάφερε να γίνει ένας πολύ καλός ομιλιτής. Και φυσικά να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 6 =