αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Για να αλλάξετε την πραγματικότητα, αλλάξτε τις σκέψεις σας»: 6 συμβουλές από πετυχημένους ανθρώπους

«Για να αλλάξετε την πραγματικότητα, αλλάξτε τις σκέψεις σας»: 6 συμβουλές από πετυχημένους ανθρώπους

Το 2020 είναι σχεδόν εδώ. Και πιθανότατα έχεις αρχίσει να κάνες τα σχέδια σου για την νέα χρονιά. Έτσι ώστε να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου.

Η παρακάτω λίστα ίσως σε βοηθήσει. Το Business Insider συγκέντρωσε μερικές συμβουλές που δίνουν διάφοροι πετυχημένοι άνθρωποι. Εδώ είναι 6 από αυτές. Ίσως η επιτυχία να κρύβεται κάπου εκεί μέσα.

1. «Να κοιτάζετε κάθε απόφαση από ύψος χιλίων ποδιών και 360 μοιρών» λέει ο Σκότ Σέινμαν, πρόεδρος της Getac North America, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για να εκτοξευτεί η εταιρεία. Θεωρεί πως όλες μας οι αποφάσεις έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω, για να έχουμε ένα πιο καθαρό και αποστασιοποιημένο βλέμμα και να δούμε ποιους επηρεάζει κάθε μας δράση.

2. «Εστιάστε στη λύση, όχι στο πρόβλημα. Όταν εστιάζουμε στο πρόβλημα, το μεγεθύνουμε. Αλλά όταν εστιάζουμε στη λύση, απαντάμε σε όλα μας τα προβλήματα», συμβουλεύει ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας, Σακίλ Ονίλ.

3. «Να μην σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε» μας προτρέπει ο Ντέιμοντ Τζον, επιχειρηματίας και tv persona. Ο δημιουργός της Daymond on Demand και ιδρυτής της FUBU, που έχει φθάσει σε πωλήσεις 6 δισ. δολ., πιστεύει πως πρέπει να «ακούμε, να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε για όλη μας της ζωή»

4. «Για να αλλάξετε την πραγματικότητα, αλλάξτε τις σκέψεις σας» συμβουλεύει η Τζενίν Μπλάκουελ, συγγραφέας best-seller και δημιουργός της Expert Experience Method.

5. «Υπακούστε στον κανόνα των 24 ωρών», λέει ο Κρεγκ Χάντλεϊ, συνιδρυτής του Listen Trust και συγγραφέας του Hired to Quit! Όταν έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα, δηλαδή, μη βιάζεσαι να το λύσεις. Περίμενε ένα 24ωρο για να πάρεις τις πιο ψύχραιμες αποφάσεις.

6. «Να είστε ο εαυτός σας δίχως να απολογείστε γι’ αυτό». Αυτή είναι η οδηγία για την επιτυχία της Κατρίνα Ρουθ, ιδρύτριας και CEO του The Katrina Ruth Show, μιας ιστοσελίδας business coaching αξίας πολλών εκατομμυρίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 10 =