αρχικηVIRALΓιατί όλοι οι διακοσμητές προτιμούν το μπεζ χρώμα για το εσωτερικό των σπιτιών

Γιατί όλοι οι διακοσμητές προτιμούν το μπεζ χρώμα για το εσωτερικό των σπιτιών

Μπορεί το 2017 να είναι η χρονιά των έντονων χρωμάτων (του κίτρινου, του ροζ, του κόκκινου και του πράσινου) στη μόδα, ωστόσο στη διακόσμηση του σπιτιού τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι interior designers του εξωτερικού κάνουν την ανατροπή και την φετινή σεζόν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα χρώμα που μπορεί μέχρι πρότινος να θεωρούσατε βαρετό, ξεπερασμένο έως αδιάφορο. Ενα χρώμα που υπήρξε σταθερά στην διακόσμηση του σπιτιού εδώ και δεκαετίες λόγω… απουσίας φαντασίας και έλλειψης εναλλακτικών επιλογών. Το μπεζ κάνει νέο comeback το 2017 και το βλέπουμε με άλλο μάτι.

Το μπεζ σε διαφορετικούς τόνους γίνεται μια επιλογή που μπορεί να ταιριάξει σε όλους τους χώρους του σπιτιού, «ντύνοντάς» τους με απαλότητα, ηρεμία και φινέτσα, όπως σημειώνει το Bovary.gr. Συνδυάζοντας το μπεζ με πιο έντονα χρώματα μπορείτε να επιτύχετε την αντίθεση που θέλετε. Οι αναζητήσεις στο Pinterest για (μπεζ) διακοσμητικές προτάσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το 2017 και οι διακοσμητές το εντάσσουν με φαντασία στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Το μπεζ αποπνέει ζεστασιά και μινιμαλιστική κομψότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =