αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί το iPhone 8 θα κερδίσει το Galaxy S8: Ένας αναλυτής παραθέτει την άποψη του

Γιατί το iPhone 8 θα κερδίσει το Galaxy S8: Ένας αναλυτής παραθέτει την άποψη του

Μπορεί η Samsung να είναι η νο1 κατασκευάστρια στον κόσμο (και μετά τα ζητήματα με το Note 7) με εκατομμύρια fans της τεχνολογίας να περιμένουν εναγωνίως την κυκλοφορία του Galaxy S8, ωστόσο πρόσφατες προβλέψεις δείχνουν ότι το iPhone 8 όταν κυκλοφορήσει θα το ξεπεράσει σε πωλήσεις.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σχετικά με τις δύο ναυαρχίδες που αναμένουμε μέσα στο 2017 αναμένεται ασθενέστερη ζήτηση για το S8 κυρίως λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού από την Apple.

Στην εκτίμησή του ο Kuo υποστηρίζει ότι το Galaxy S8 πιθανότατα θα αποτύχει να προσφέρει “ελκυστικά στοιχεία πώλησης” για τους καταναλωτές, κάτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στο νέο και βελτιωμένο iPhone που θα διαθέτει ριζικά αναμορφωμένο σχεδιασμό.

Ο αναλυτής σημειώνει μάλιστα ότι πιθανώς να πουλήσει λιγότερο και από το S7, ως αποτέλεσμα του φιάσκου με το Note 7 που έχει “κλονίσει” την εμπιστοσύνη κάποιων στη Samsung.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, το iPhone 8, που θα είναι και το “επετειακό” iPhone 10 ετών της εταιρείας θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο, όσο για το S8 ως γνωστόν θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − nine =