αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί πολλοί γνωστοί CEO, όπως ο Jeff Bezos, λένε ότι κάθε νέος πρέπει να έχει δουλέψει στα McDonald’s

Γιατί πολλοί γνωστοί CEO, όπως ο Jeff Bezos, λένε ότι κάθε νέος πρέπει να έχει δουλέψει στα McDonald’s

Για πολλούς ίσως είναι μια «ασήμαντη» δουλειά. Κάτι που θα κάνουν εξ’ ανάγκης. Αρκετοί πετυχημένοι CEOs όμως, θεωρούν ότι κάθε νέος θα πρέπει να κάνει ένα… πέρασμα για εργασία στα McDonald’s. Όπως εξηγούν, για παράδειγμα ένας 18χρονος μπορεί να πάρει χρήσιμες εμπειρίες από τη δουλειά σε μια αλυσίδα fast food.

Σύμφωνα με τον CEO της κατασκευαστικής εταιρίας Taylor Morrison, Sheryl Palmer, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την εργασία σε μια τέτοια επιχείρηση. Ο ίδιος πήγε να εργαστεί στα 15 του στα McDonald’s και έμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες τάξεις του κολεγίου. «Μπήκα στο μάρκετινγκ, έχοντας πολλές αρμοδιότητες. Στα 20 μου έγινε διευθυντής του μάρκετινγκ για το Σαν Ντιέγκο» λέει ο Palmer στο CNBC.

«Κάθε 16χρονος πρέπει να δουλέψει στα McDonald’s. Εκεί μπορεί να μάθει πραγματικά το πως είναι η εργασία. Θα μάθει να κάνει τη δουλειά σωστά- αυτό είναι μέρος του brand» εξηγεί ο πετιχυμένος CEO.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός businessman που έχει αυτή την άποψη. Στη γνωστή αλυσίδα έχει εργαστεί και ένα άλλο γνωστό όνομα και σημερινός δισεκατομμυριούχος. Είναι ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos. «Μπορείτε να μάθετε το τι σημαίνει ευθύνη, σε οποιαδήποτε εργασία. Αρκεί να την πάρετε στα σοβαρά» τονίζει ο Bezos.

Και συμπληρώνει: «Μπορείτε να μάθετε πολλά ως έφηβος αν εργαστείτε στα McDonald’s. Είναι διαφορετικό από τις γνώσεις που θα πάρετε στο σχολείο. Μην το υποτιμάτε την αξία που έχει αυτό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =