αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί ο Tim Cook ξοδεύει την 1η ώρα κάθε ημέρας για να διαβάζει emails από χρήστες της Apple

Γιατί ο Tim Cook ξοδεύει την 1η ώρα κάθε ημέρας για να διαβάζει emails από χρήστες της Apple

Είναι ο τύπος που ξυπνά κάθε ημέρα πριν τις 4 τα ξημερώματα. Ίσως αυτό είναι… το σωστό, αν έχεις στα χέρια σου έναν κολοσσό. Μιλάμε για τον CEO της Apple, Tim Cook. Και ενώ το πολύ πρωινό ξύπνημα του Cook είναι λίγο- πολύ γνωστό. Αυτό που ίσως θα σε εκπλήξει τώρα, είναι η δραστηριότητα που κάνει την 1η ώρα της ημέρας του: Διαβάζει emails από χρήστες της Apple.

«Ξυπνώ λίγο πριν τις 4 και μου αρέσει να διαβάζω τα σχόλια των χρηστών μας Θέλοντας να δω που εστιάζουν οι ‘εξωτερικοί άνθρωποι’ οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς», λέει ο Cook στο Business Insider.

Στην συνέχεια ο ίδιος πάει στο γυμναστήριο για μια ώρα, κάτι που τον βοηθά να κρατά το άγχος του σε χαμηλά επίπεδα. Η συνέχεια είναι αρκετά ζόρικη, αφού στον Tim Cook φτάνουν καθημερινά περίπου 800 emails και προσπαθεί να διαβάζει τα περισσότερα από αυτά.

Πάντως, ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στον καλό ύπνο. Προσπαθεί να κοιμάται πάνω από 7 ώρες καθημερινά. Και για να πετύχει το πολύ πρωινό ξύπνημα που θέλει, πέφτει στο κρεββάτι περίπου στις 21:00 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 4 =