αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί οι προμηθευτές του Σκλαβενίτη μιλούν για «σκάνδαλο» αν εξαγοραστεί η αλυσίδα- Διαψεύδει το σενάριο η εταιρία

Γιατί οι προμηθευτές του Σκλαβενίτη μιλούν για «σκάνδαλο» αν εξαγοραστεί η αλυσίδα- Διαψεύδει το σενάριο η εταιρία

Το ενδεχόμενο πώλησης ποσοστού της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στον γαλλικό όμιλο Casino παρά τη διάψευση της εταιρείας, έχει θορυβήσει τους προμηθευτές της και ο θόρυβος δεν λέει να κοπάσει, όπως αναφέρει το εξειδικευμένο site, mikrometoxos.gr.

Να σημειωθεί ότι δύο χρόνια πριν, είχε λάβει χώρα το μεγάλο deal με την μεγαλύτερη επιχειρηματική διάσωση που συντελέστηκε ποτέ επί ελληνικού εδάφους και η οποία ήταν η εξαγορά της αλυσίδας Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης.

Τότε οι προμηθευτές της Μαρινόπουλος είχαν συναινέσει σε «κούρεμα» των υποχρεώσεών τους κατά 50%.

Φοβούνται λοιπόν μήν ξαναβρεθούν στο “ίδιο έργο θεατές” και ευελπιστούν η διάψευση της είδησης απο την ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ να είναι ισχυρή.

Όπως σημειώνει το ίδιο site στο ρεπορτάζ του, κάποιοι προμηθευτές μάλιστα δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ως «σκάνδαλο» ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεδομένου του γερού haircut που έχουν υποστεί με βάση το σχέδιο εξυγίανσης του Μαρινόπουλου.

Η οικογένεια Σκλαβενίτη διαψεύδει βεβαίως σε όλους τους τόνους το ενδεχόμενο πώλησης του ομίλου, αλλά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι υπαρκτό, σύμφωνα με άλλες πηγές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο όμιλος δέχεται κρούση.

Η εταιρεία στην επίσημη ανακοίνωση της ανέφερε:

«Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απολυτά σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =