αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το… μυστικό της επιτυχίας μου- Όχι, δεν είμαι ο πιο ταλαντούχος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το… μυστικό της επιτυχίας μου- Όχι, δεν είμαι ο πιο ταλαντούχος

Για το… μυστικό της επιτυχίας του μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε νέα συνέντευξη του. Ο ίδιος ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε στην κορυφή του NBA. Τελικά, το ταλέντο κάνει την διαφορά; Όχι ακριβώς.

«Αισθάνομαι συχνά πως οι ματιές στα επιτεύγματα του παρελθόντος σε σταματούν από το να κυνηγάς και είσαι… απελπισμένος για νέες επιτυχίες» είπε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξη του στο «The Athletic».

Ναι, η «απελπισία», είναι ο οδηγός του στην καριέρα του, εξηγώντας ότι «δεν είναι τόσο ταλαντούχος όσο ο Στεφ ή ο Κέβιν Ντουράντ». Συμπληρώνοντας: «Όμως είμαι εδώ, έφτασα ως εδώ διότι είμαι απελπισμένος! Έχω μία γ…..η εμμονή με τη νίκη. Φοβάμαι μήπως χάσω αυτό που μου έδωσε ο Θεός και τη ζωή που έχω προσφέρει στα παιδιά μου, στα αδέρφια μου και στη μαμά μου, καταλαβαίνεις;» είπε.

«Φοβάμαι. Γι’ αυτό δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, γιατί δεν θέλω να τα χάσω όλα αυτά».

Ο δις MVP του ΝΒΑ παραδέχθηκε ότι «κάπου στο σπίτι και στο γραφείο έχω τα τρόπαια που έχω κατακτήσει», αλλά επισήμανε πως «προσπαθώ να μην τα κοιτώ. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι απελπισμένος για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο τίτλος του 2021 ήταν το καλύτερο συναίσθημα της ζωής μου. Θέλω να νικήσουμε ξανά, ώστε τους τρεις μήνες του καλοκαιριού να μπορώ να πω ότι πήγαμε ως το τέλος του δρόμου, ότι είμαι ο τελευταίος που στάθηκε όρθιος και να λέω από μέσα μου πως είμαι ο καλύτερος στον κόσμο επειδή νίκησε η ομάδα μου».

«Λατρεύω αυτό το συναίσθημα του να δουλεύεις για οκτώ μήνες στη σεζόν και να δουλεύεις όλη σου τη ζωή μέσα από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα», είπε. «Τα μικρά πράγματα προσθέτουν σε αυτή τη στιγμή».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 1 =