αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πιθανό να έχουμε ρεύμα… με δελτίο

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πιθανό να έχουμε ρεύμα… με δελτίο

«Δεν είναι επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔEΗ Γ. Αδαμίδης, μιλώντας στο Open. Υποστήριξε ότι από τον πόλεμο δεν έχουμε ακόμα επιπτώσεις, γιατί το φυσικό αέριο έρχεται κανονικότατα. Δεν έχουμε έλλειψη φυσικού αερίου, το «παιχνίδι» γίνεται στη χονδρική, όπου θησαυρίζουν με ανέλπιστα κέρδη, είπε.

Μίλησε για εμμονή της κυβέρνησης να κρατά χαμηλά τη λιγνιτική παραγωγή. Με την απολιγνιτοποίηση κλείσαμε μονάδες και το προσωπικό συνταξιοδοτήθηκε. Ολο τον Μάρτη κρατούμε την παραγωγή αυτή χαμηλά. Τα μηχανήματα είναι εκεί, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε το προηγούμενο τονάζ στην εξόρυξη λιγνίτη.

Όπως είπε ο κ. Αδαμίδης, «είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος και όχι μόνο στις βιομηχανίες. Το επόμενο διάστημα, όταν θα αυξηθεί η ζήτηση και αν έχουμε προβλήματα με το φυσικό αέριο, θα έχουμε περίπου ρεύμα με δελτίο».

«Συγκεντρώνουμε λιγνίτη στις αυλές, για να μπορούμε να το κάψουμε όταν θα σταματήσει το φυσικό αέριο. Έχουμε αυτή την ώρα απόθεμα ενός μήνα», τόνισε ο Γ. Αδαμίδης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 1 =