αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γίνε η δική σου Μούσα»: Η Eleni Meraki ξεκινά ένα life coaching πρόγραμμα για γυναίκες

«Γίνε η δική σου Μούσα»: Η Eleni Meraki ξεκινά ένα life coaching πρόγραμμα για γυναίκες

Ένα νέο life coaching πρόγραμμα ετοιμάζει η career & life coach, Eleni Meraki. Αποκλειστικά για γυναίκες. Το διαδικτυακό πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 12 εβδομάδων, θα έχει τίτλο: «Γίνε η δική σου Μούσα», και θα είναι στα Αγγλικά.

«Μέσα σε 12 εβδομάδες καλύπτουμε 12 διαφορετικά θέματα τα οποία εμείς, ως γυναίκες του σήμερα, αντιμετωπίζουμε. Για παράδειγμα, μία από αυτές τις εβδομάδες είναι αφιερωμένη στο πως μπορεί μια γυναίκα να διαχειρίζεται τις σκέψεις της. Άλλη μία για το πως μπορεί μία γυναίκα να δημιουργήσει και να ζήσει μία ισορροπημένη ζωή», τονίζει η Eleni Meraki στο It’s Possible.

Και συμπληρώνει: «Ένα θέμα που επίσης καλύπτουμε διεξοδικά είναι το πως να διαχειρίζεσαι τα συνασθήματα και τις αντιδράσεις σου. Το σχέδιο είναι αρκετά απλό. Για 12 εβδομάδες λαμβάνεις ένα e mail σε καθημερινή βάση το οποίο είτε θα εμπεριέχει κάτι να διαβάσεις, είτε κάτι να ακούσεις, είτε κάτι να δεις, να κάνεις ή να σκεφτείς και ο χρόνος που απαιτείται να αφιερώσεις είναι από 5 έως 20 λεπτά την ημέρα».

Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος. Πως βίωσαν όμως οι συμμετέχουσες τον πρώτο κύκλο; «Αυτό που αγάπησαν περισσότερο ήταν ότι αποτελούσαν μέρος ενός συνόλου και δεν το έκαναν μόνες τους. Αγάπησαν τη δομή του προγράμματος και τα καθημερινά emails, ανυπομονούσαν πραγματικά για τα καθημερινά μηνύματα που λάμβαναν», λέει η Eleni Meraki.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 28/01 και σου προσφέρει έκπτωση 25% χρησιμοποιώντας τον κωδικό «its possible». Μπορείς να εγγραφείς μέσα από την ιστοσελίδα www.beyourownmuse.today.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eleven =