αρχικηΧωρίς κατηγορίαΒρετανός οδηγός έπεσε σε λακκούβα και πήρε αποζημίωση 1,27 εκατ. ευρώ

Βρετανός οδηγός έπεσε σε λακκούβα και πήρε αποζημίωση 1,27 εκατ. ευρώ

Δικαίωση έπειτα από δικαστική διαμάχη που κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια φαίνεται να βρήκε ένας οδηγός αυτοκινήτου στην Ουαλία της Μ. Βρετανίας.

Ο εν λόγω οδηγός που δεν κατονομάζεται από τα ΜΜΕ της χώρας του είχε ατύχημα λόγω λακκούβας που δεν κατάφερε να αποφύγει, ενώ κατά το ατύχημα τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Η αποζημίωση που έλαβε ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτασε στο 1,27 εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατ. λίρες Αγγλίας) και θεωρείται ως η μεγαλύτερη που έχει δοθεί από το βρετανικό δημόσιο για τέτοιου είδους τροχαίο ατύχημα.

Την αποζημίωση ο οδηγός την έλαβε από την κυβέρνηση της Ουαλίας, η οποία έχει και την ευθύνη για την συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου στη συγκεκριμένη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ατύχημα που είχε ο οδηγός εξαιτίας της λακκούβας που βρήκε στον δρόμο του έλαβε μέρος το 2018-2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία πέντε χρόνια η κυβέρνηση της Ουαλίας έχει αποζημιώσει άλλους 11 οδηγούς για ζημιές στα οχήματά τους από λακκούβα, ενώ δύο ακόμη έχουν αποζημιωθεί και για τραυματισμό.

Ωστόσο η διαφορά της τελευταίας υπόθεσης σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι το ποσό ρεκόρ που επιδικάστηκε όταν για τις προηγούμενες υποθέσεις δεν ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 4 =