αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒρήκε τη σωστή ιδέα, τη σωστή στιγμή: Ο 20χρονος που βγάζει 13.500 ευρώ την ημέρα, μέσα στο lockdown

Βρήκε τη σωστή ιδέα, τη σωστή στιγμή: Ο 20χρονος που βγάζει 13.500 ευρώ την ημέρα, μέσα στο lockdown

Και τι μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα lockdown; Εκτός από το να αράξεις… με τις ώρες στο Netflix. Μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου project. Αυτό έκανε ο Ben Gulliver. Ένας 20χρονος ο οποίος βρήκε την σωστή ιδέα, την σωστή στιγμή. Και πλέον βγάζει 12.000 Λίρες (περίπου 13.500 ευρώ) την ημέρα. Μέσα στο lockdown.

Τι ακριβώς κάνει; Όπως σημειώνει το BBC, ο 20χρονος ξεκίνησε να πουλάει μερικά πολύ απαραίτητα προϊόντα, σε άτομα που βρίσκονται σε lockdown. Πούλησε χιλιάδες προϊόντα καθαρισμού δοντιών, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σε εξοπλισμό γυμναστικής και ακόμα και σε φλιτζάνια καφέ. Η ιδέα έπιασε.

Όλο αυτό δείχνει το «πόσο μπορείς να αλλάξεις μέσα σε 1 χρόνο», λέει ο ίδιος.

https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/B2C6/production/_116566754_img_1038.jpg

Ο Ben εργαζόταν ως διευθυντής στο Advanced Hair Studio στο Romford, στο ανατολικό Λονδίνο, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο μπήκε σε lockdown. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του και άρχισε να σχεδιάζει το πως μπορεί να ξεκινήσει ένα δικό του project.

«Ήταν η τέλεια στιγμή» δηλώνει ο νεαρός επιχειρηματίας και συμπληρώνει: «Άρχισα να ψάχνω στο YouTube για να δω ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορώ να κάνω».

«Σκέφτηκα: Ποια προϊόντα είναι καλά για να πουληθούν; Ένα προϊόν που λύνει ένα πρόβλημα», εξηγεί.

Κάπως έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει να πουλάει πράγματα που αισθάνθηκε ότι χρειάζονταν περισσότερο οι άνθρωποι. Όπως προϊόντα καθαρισμού δοντιών από την Κίνα, καθώς και εξοπλισμό γυμναστικής, και φλιτζάνια καφέ. «Σε μια καλή ημέρα μπορεί να βγάλω 12.000 Λίρες» παραδέχεται ο Ben στο BBC.

Όσο για την συμβουλή που δίνει στους νέους; «Ποτέ μην εγκαταλείπετε κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι». Ζούμε άλλωστε στην digital εποχή: «Αν έχεις ένα laptop ή ένα smartphone και ίντερνετ, μπορείς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 30χρονη digital νομάς που βγάζει 8.000 δολάρια τον μήνα (και τα 600 δολάρια είναι παθητικό εισόδημα)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − three =