αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒρέξει, χιονίσει ο Douleutaras θα απαντήσει στο κάλεσμα. Εσύ;

Βρέξει, χιονίσει ο Douleutaras θα απαντήσει στο κάλεσμα. Εσύ;

Πλησιάζει το νέο event του Startup Grind Athens, με καλεσμένο αυτή τη φορά τον ιδρυτή και CEO της επιτυχημένης πλατφόρμας Douleutaras.gr.

Ο Ανδρέας Γραμμάτης, έκανε τη περίοδο της μεγάλης κρίσης, το 2012, αυτό που για πολλούς φάνταζε τρελό. Αποφάσισε να εγκαταλείψει το Λονδίνο και τη καριέρα του εκεί, καθώς εργάστηκε σε εμπορικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Tesco, Pizza Hut ), και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δημιουργήσει με την ομάδα του το Douleutaras.gr, μια καινοτόμο υπηρεσία με στόχο την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία για κάθε εργασία.

Ο Ανδρέας θα μιλήσει για την ραγδαία ανάπτυξη της πλατφόρμας, η οποία το 2015 πήρε την τελική της μορφή και εξασφάλισε έναν χρόνο αργότερα χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ. Χρήματα μάλιστα που ήρθαν σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, σχεδόν ταυτόχρονα με την επιβολή των capital controls στην χώρα μας. Πλέον σχεδιάζει την επέκταση στο εξωτερικό έχοντας μια ομάδα 30 ατόμων, 150.000 επισκέψεις τον μήνα, 35.000 αγγελίες για δουλειές, 3.000 επαγγελματίες εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα και 30% match rate.

Το event θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου στον χώρο του InnovAthens και οι κατακρατήσεις για τους ενδιαφερόμενους γίνονται εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + ten =