αρχικηVIRALΒιβλιοπωλείο δημιούργησε το «δωμάτιο ουρλιαχτών». Και προσπαθεί να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα

Βιβλιοπωλείο δημιούργησε το «δωμάτιο ουρλιαχτών». Και προσπαθεί να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα

Το «δωμάτιο ουρλιαχτών» βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο «The World’s Door» στο Κάιρο. Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηχομόνωση, να ουρλιάζουν όσο θέλουν για να διώξουν το στρες της καθημερινότητας. Το βιβλιοπωλείο είναι, επίσης, εξοπλισμένο με ένα πλήρες σετ ντραμς για τους πελάτες που θέλουν να αποβάλλουν το άγχος με εκκωφαντικούς θορύβους.

«Όταν εισέρχεσαι στο δωμάτιο, είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλον κόσμο, χωρίς τηλέφωνο και χωρίς τίποτα άλλο που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σου ή να σε επηρεάσει», δήλωσε ο Αχμέντ Σαράφ, ο οποίος έχει καταφύγει στο «Δωμάτιο ουρλιαχτών».

Ο ιδιοκτήτης Αμπντέλ Ραχμάν Σάαντ παρέχει στον κάθε επισκέπτη δέκα λεπτά μοναξιάς μέσα στο ιδιωτικό δωμάτιο ουρλιαχτών, χωρίς χρέωση. Σύμφωνα με το Reuters, είναι το πρώτο δωμάτιο του είδους στη Μέση Ανατολή.

Ο Μοχάμεντ ελ Ντεμπάμπι, οδοντίατρος ανέφερε ότι μπήκε μία φορά στο δωμάτιο πραγματικά στρεσαρισμένος και βγήκε πιο χαλαρός και ότι από τότε είναι συχνός επισκέπτης. «Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, είναι ότι μετά την επίσκεψη μπορούσα να βρω λύσεις στο πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπιζα, αυτές οι ιδέες μου ήρθαν την ώρα που ούρλιαζα», πρόσθεσε. «Χρειάζομαι 10 λεπτά μέσα στο δωμάτιο (τα πέντε περνάνε γελώντας). Κάποιες φορές καλύπτω τα αφτιά μου με τα χέρια μου, κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι τη φρίκη του τρέχοντος έτους», ανέφερε.

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 10 =