αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒενζίνη ακόμα και στα 1,30 ευρώ- Η πλατφόρμα στην οποία μπορείς να τσεκάρεις τις τιμές στα κοντινά πρατήρια

Βενζίνη ακόμα και στα 1,30 ευρώ- Η πλατφόρμα στην οποία μπορείς να τσεκάρεις τις τιμές στα κοντινά πρατήρια

Σε πτωτική τροχιά βρίσκεται η τιμή της βενζίνης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάτι που έχει γίνει αισθητό και στην Ελλάδα.

Η καθοδική πορεία αποδίδεται στις εξαιρετικά πρωτόγνωρες αναταράξεις της διεθνούς οικονομίας και πιο συγκεκριμένα των αγορών του «μαύρου» χρυσού. Ανατροπές που προκαλούνται από το πάγωμα των δραστηριοτήτων εξαιτίας του κορωνοϊού αλλά και της υπερεπάρκειας πετρελαιοειδών προϊόντων που υπάρχει λόγω του εμπορικού πολέμου Σαουδικής Αραβίας – Ρωσίας.

Πως όμως μπορείς να τσεκάρεις τις τιμές στα πρατήρια που είναι κοντά σου, χωρίς να κάνεις άσκοπες μετακινήσεις; Μπορείς να το κάνεις εύκολα μέσα από το fuelprices.gr, το οποίο συλλέγει τα δεδομένα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον Δήμο που σε ενδιαφέρει, και στην συνέχεια θα δεις τις τιμές ανά πρατήριο. Μάλιστα αυτή την στιγμή θα βρεις αμόλυβδη σε τιμή ακόμα και στα 1,30 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + eighteen =