αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒγαίνει πάλι σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το οικόπεδο-φιλέτο στην παραλιακή. Γιατί δεν το «ακουμπά» κανείς έως τώρα

Βγαίνει πάλι σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το οικόπεδο-φιλέτο στην παραλιακή. Γιατί δεν το «ακουμπά» κανείς έως τώρα

Την επανεμφάνισή του στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έκανε το οικόπεδο-φιλέτο στην Γλυφάδα, το οποίο ανήκε στην εταιρεία Μ. Παπαθάνος Κατασκευαστική και βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος. Αν και η περιπέτεια των πλειστηριασμών για το συγκεκριμένο ακίνητο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Όπως σημειώνει το Capital.gr, παρά την προνομιακή του θέση, η υψηλή τιμή εκκίνησης έχει όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσει μάλλον αποτρεπτικά για τους εν δυνάμει πλειοδότες. Στις 11 Νοεμβρίου, λοιπόν, είναι προγραμματισμένο να γίνει μια νέα προσπάθεια εκποίησης, με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει “πέσει” στα 5,798 εκατ. ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης και η περιοχή

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη απόπειρα να εκποιηθεί το 2020, η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στο ποσό των 8,312 εκατ. ευρώ ύστερα από αίτημα αποκοπής που είχε κατατεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο αποφάσισε τη διόρθωση προς τα πάνω στα 8,312 εκατ. ευρώ της τιμής από το ποσό των 4,080 εκατ. ευρώ που είχε εκτιμηθεί στην αρχική κατασχετήρια έκθεση.

Ωστόσο, στον προσεχή πλειστηριασμό έχει μειωθεί, όπως αναφέρθηκε, στα 5,798 εκατ. ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα οικόπεδο, το οποίο είναι αδόμητο και εκτείνεται σε μια επιφάνεια 2.314 τ.μ., ενώ διαθέτει πρόσοψη στα νοτιοδυτικά στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα βορειοδυτικά στην οδό Ιατρού Λιούγκα στον αριθμό 6.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, το ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στο ρεύμα προς Πειραιά, σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου εντοπίζεται σε μια περιοχή κυρίως οικιστική, η οποία παρουσιάζει μέση πυκνότητα δόμησης και έχει γενικά πολύ καλή ρυμοτομία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + one =