αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒγήκαν τα εισιτήρια για το Οικ. Φόρουμ των Δελφών (αλλά μάλλον πρέπει να δουλέψεις… πάνω από 1 μήνα για να τα πάρεις)

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Οικ. Φόρουμ των Δελφών (αλλά μάλλον πρέπει να δουλέψεις… πάνω από 1 μήνα για να τα πάρεις)

Κυκλοφόρησαν τα Early Birds εισιτήρια για το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 μέχρι τις 3 Μαρτίου 2019. Πρόκειται για την ετήσια συνδιάσκεψη διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Οικονομικό Φόρουμ Δελφών». Μέλη και υποστηρικτές του Φόρουμ είναι εταιρείες, οργανισμοί και φορείς, που συμμερίζονται το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, θα μετατρέψει την γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Βλέποντας πάντως τις τιμές των εισιτηρίων, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι αρκετά δύσκολο π.χ. για έναν νέο επιχειρηματία, startupper ή φοιτητή να παρευρεθεί εκεί. Μιας και οι τιμές είναι αρκετά πάνω ακόμα και από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα- κάτι που σημαίνει ότι αρκετοί άνθρωποι που ίσως θα ενδιαφέρονταν για το event, πρέπει να δουλέψουν παραπάνω από ένα μήνα για να καλύψουν το σχετικό κόστος.

Όπως βλέπουμε στο επίσημο site λοιπόν, ένα Early Bird εισιτήριο κοστίζει 650 ευρώ. Ένα κανονικό εισιτήριο κοστίζει 850 ευρώ. Ενώ το Delphi Economic Forum’s Annual Corporate Membership εισιτήριο φτάνει στα 1.488 ευρώ. Πρόκειται βέβαια για ένα «premium event», και κάθε χρόνο φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ομιλίες, με ομιλητές από όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =