αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒγήκαν στους δρόμους τα αυτόνομα οχήματα της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκαν στους δρόμους τα αυτόνομα οχήματα της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κοινό μυστικό ότι η Apple εδώ και καιρό εργάζεται στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, χωρίς να μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πώς ακριβώς σκοπεύει να εμπλακεί στην συγκεκριμένη αγορά. Μέσα στον Απρίλιο πήρε άδεια από τις αρχές στην Καλιφόρνια για να ξεκινήσει τις δοκιμές στους δρόμους.

Σήμερα έχουμε το πρώτο video από τις δοκιμές που ξεκίνησε η Apple. To αυτοκίνητο είναι ένα λευκό Lexus RX450h crossover, και εντοπίστηκε από κάποιον οδηγό στην περιοχή της Silicon Valley και το video στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από το πρακτορείο Bloomberg.

Το όχημα φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με third-party αισθητήρες και hardware, συμπεριλαμβανομένου και ενός αισθητήρα Velodyne-made LIDAR, 2 radar και διάφορες κάμερες.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές τι είδους δεδομένα συλλέγει η Apple, δεδομένης της μυστικότητας του Project Titan (όπως και κάθε project που έχει στα σκαριά). Από διάφορες πηγές γνωρίζουμε ότι η Apple άφησε πίσω την ιδέα να δημιουργήσει εξολοκλήρου ένα δικό της όχημα και πλέον θέλει να επικεντρωθεί στην δημιουργία software για αυτόνομα οχήματα. Όπως σημειώνει το Techblog.gr, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μπει πιο εύκολα στην αγορά μέσω συνεργασιών με ήδη υπάρχουσες εταιρείες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =