αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒγάλε χρήματα μέσα από το Twitch: Η πλατφόρμα επεκτείνει το ad incentive program για να πληρώνει περισσότερους streamers

Βγάλε χρήματα μέσα από το Twitch: Η πλατφόρμα επεκτείνει το ad incentive program για να πληρώνει περισσότερους streamers

Αν έχεις χτίσει το δικό σου κοινό στο Twitch, τώρα είναι πιο πιθανό να βγάλεις χρήματα. Όπως μεταδίδει το The Verge, η διάσημη πλατφόρμα streaming επεκτείνει το ad incentive program ώστε να συμπεριλάβει περισσότερους δημιουργούς και να τους πληρώσει περισσότερα χρήματα.

Νωρίτερα φέτος, το Twitch άρχισε να προσφέρει σε επιλεγμένους streamers μια εγγυημένη πληρωμή σε αντάλλαγμα για την προβολή ενός σταθερού αριθμού διαφημίσεων κατά τη διάρκεια ενός σταθερού αριθμού ωρών. Τώρα, το Twitch ανοίγει το πρόγραμμα για να συμπεριλάβει περισσότερους συνεργάτες και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο δομεί τις πληρωμές ώστε να πληρώνει περισσότερο τους δημιουργούς.

Οι πληρωμές που δημιουργούνταν με το ad incentive program του Twitch υπολογίζονταν χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο CPM. Οι streamers έπαιρναν μια σταθερή τιμή για κάθε 1.000 διαφημίσεις που παρακολουθούσαν στο κανάλι τους.

«Διαπιστώσαμε ότι ένα σταθερό μοντέλο CPM δεν ήταν ο πιο απλός τρόπος για να μοιραστείτε τα έσοδα με τους δημιουργούς», δήλωσε ο Mike Minton, αντιπρόεδρος δημιουργίας εσόδων του Twitch, σε ένα email στο The Verge. «Έτσι, τώρα λανσάρουμε ένα νέο μοντέλο που όχι μόνο είναι πιο κατανοητό, αλλά αυξάνει και τις πληρωμές διαφημίσεων πληρώνοντας στους δημιουργούς το 55% των εσόδων για κάθε διαφήμιση που προβάλλεται στο stream τους», εξηγεί.

Το νέο μοντέλο ξεκινά να είναι διαθέσιμο σήμερα 15 Ιουνίου.

Το Twitch θα απενεργοποιήσει και τις άκρως ενοχλητικές διαφημίσεις που προβάλλονται πριν το βίντεο για χρήστες που προβάλλουν διαφημίσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 14 =