αρχικηVIRALΒίντεο: Το… Μαϊάμι της Ελλάδας, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Βίντεο: Το… Μαϊάμι της Ελλάδας, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Ένα μέρος που θυμίζει… το Μαϊάμι, βρίσκεται στην Ελλάδα! Τεχνητά κανάλια διατρέχουν τις πίσω αυλές των σπιτιών, όπου οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν όχι με το αυτοκίνητο, αλλά με το σκάφος τους, μεγάλοι φοίνικες και εξωτικά φυτά, πισίνες και μια απέραντη παραλία. Στο φόντο… η Ύδρα. Αυτό είναι το πανέμορφο Porto Hydra Village, το “Μαϊάμι” της Ελλάδας και η ομάδα Haanity μας δείχνει αυτό το μαγικό μέρος από ψηλά.

Το Πόρτο Ύδρα (ή αλλιώς Ακτή Ύδρας), που απέχει περίπου δύο ώρες από την Αθήνα, αποκαλείται από πολλούς η Βενετία του Αργοσαρωνικού και είναι ένας πανέμορφος οικισμός που ξεκίνησε να χτίζεται τη δεκαετία του ’70.

Δείτε ακόμα: Το νησί που θα σου κοστίσει μόλις 18 ευρώ πήγαινε- έλα, για καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο θα βρείτε πανέμορφα πλωτά κανάλια μήκους 3,5 χιλιομέτρων, τα οποία συνδέουν τις 330 ιδιόκτητες βίλες που υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες είναι προσβάσιμες με σκάφος.

Η περιοχή αρχικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Σήμερα, όμως, είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας. Η θάλασσα της περιοχής έχει βραβευτεί επί πολλά χρόνια με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: Thetoc.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =