αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒίντεο: Η στιγμή που ο CEO της Thomas Cook ανακοινώνει το «λουκέτο» του κολοσσού

Βίντεο: Η στιγμή που ο CEO της Thomas Cook ανακοινώνει το «λουκέτο» του κολοσσού

Η επιχειρηματική είδηση της ημέρας είναι σίγουρα η χρεοκοπία της Thomas Cook. Πρόκειται για μια εταιρεία με 178 χρόνια ζωής στο χώρο του τουρισμού. Περίπου 22.000 θέσεις εργασίας βρίσκονται στον αέρα, όπως και 600.000 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 150.000 Βρετανοί με πακέτα διακοπών στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία και στη χώρα μας. Μόνο στην Κρήτη, το 80% των ξενοδοχείων έχουν κάποιου είδους συνεργασία.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την στιγμή που ο CEO της εταιρίας, Peter Fankhauser, ανακοινώνει επίσημα την χρεοκοπία, μπροστά στις κάμερες. Ξεκίνησε απευθυνόμενος στους εργαζομένους, λέγοντας: «Ολοι σας παλέψατε τόσο σκληρά για να κάνετε την Thomas Cook να επιτύχει. Ακόμη, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και σε όλους μας τους πελάτες και σε όσους είναι διακοπές αυτή την ώρα και μας έχουν επιλέξει για τις μεταφορές τους, αλλά και όσους μας έχουν επιλέξει για τους επόμενους μήνες».

«Σήμερα μια θλιβερή ημέρα για την εταιρεία που ήταν πρωτοπόρος στα πακέτα διακοπών και η οποία έκανε εφικτές τις διακοπές για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 1 =