αρχικηVIRALΒίντεο: Έφτιαξε στη σύζυγό του περιστρεφόμενο σπίτι για να έχει καλύτερη θέα

Βίντεο: Έφτιαξε στη σύζυγό του περιστρεφόμενο σπίτι για να έχει καλύτερη θέα

Θέλοντας να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, η οποία επιθυμούσε μια… διαφορετική θέα από το οικογενειακό τους σπίτι, ένας Βόσνιος αυτοδίδακτος εφευρέτης κατασκεύασε ένα περιστρεφόμενο σπίτι, επιτρέποντάς της να παρακολουθεί την ανατολή του ήλιου τη μια στιγμή και τους περαστικούς την επόμενη.

«Κουράστηκα από τα παράπονά της και τη συχνή ανακαίνιση του μας σπιτιού και είπα: Θα σου φτιάξω ένα περιστρεφόμενο σπίτι, ώστε να μπορείς να το γυρίζεις όπως θέλεις», δήλωσε στο Reuters ο 72χρονος Vojin Kusic, ο οποίος στέκεται μπροστά από το νέο του σπίτι που προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών.

Το σπίτι βρίσκεται σε μια εύφορη πεδιάδα στη βόρεια Βοσνία, κοντά στην πόλη Srbac, και περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα 7 μέτρων που σχεδίασε ο Kusic, με τη θέα των χωραφιών και των καλλιεργήσιμων εκτάσεων να εναλλάσσεται σε δάση και το ποτάμι που βρίσκεται.

«Το σπίτι μπορεί να κάνει έναν πλήρη κύκλο για 24 ώρες όταν βρίσκεται στην πιο αργή ταχύτητα, ενώ στην πιο γρήγορη περιστροφή μπορεί να κάνει έναν πλήρη κύκλο σε 22 δευτερόλεπτα», δήλωσε ο Kusic.

Πηγή: Εθνος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =