αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒίλα στην Ελλάδα κάνει διαγωνισμό και καλεί δύο digital νομάδες να διαμείνουν εκεί δωρεάν για 1 μήνα

Βίλα στην Ελλάδα κάνει διαγωνισμό και καλεί δύο digital νομάδες να διαμείνουν εκεί δωρεάν για 1 μήνα

Οι digital νομάδες και όλο αυτό που ονομάζουμε remote εργασία έχει… εκτοξευτεί μέσα στην πανδημία. Και δεν είναι περίεργο. Στην εποχή του Covid-19 τα μεγάλα πολυπληθή γραφεία έχουν γίνει «δυσλειτουργικά». Έτσι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον δουλεύουν από το σπίτι τους ή από κάποια άλλη τοποθεσία που έχουν επιλέξει. Άλλωστε, οι νέες τεχνολογίες πλέον δίνουν την δυνατότητα να κάνεις την δουλειά σου remote, με μόνο εργαλείο ένα laptop και ένα smartphone.

Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό, το brand CV villas αποφάσισε να τρέξει έναν διαγωνισμό για digital νομάδες. Προσφέρει μια πολυτελή βίλα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, και αναζητά δύο digital νομάδες να μείνουν εκεί για ένα μήνα, δωρεάν. Ενώ παράλληλα θα δουλεύουν για τα projects τους. Ναι, καλά διάβασες!

Οι δύο τυχεροί θα διαμείνουν για 1 μήνα στην Villa Indiana στην Κέρκυρα. Πρόκειται για ένα πολυτελές σπίτι 5 υπνοδωματίων. Η βίλα διαθέτει επίσης αυλή, πισίνα και όλες τις ανέσεις. Και φυσικά καλό WiFi για να μπορείς να εργαστείς άνετα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα εδώ. Εισάγοντας τα στοιχεία τους και εξηγώντας γιατί πρέπει να είναι αυτοί οι τυχεροί για να εργαστούν από μια βίλα για 1 μήνα. Οι ημερομηνίες διαμονής είναι μεταξύ 5 Απριλίου και 3 Μαΐου 2021.

https://www.cvvillas.com/media/10974/2second.jpg
https://www.cvvillas.com/media/10972/1.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 1 =