αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑύξηση πωλήσεων για τα Jumbo στο εννεάμηνο

Αύξηση πωλήσεων για τα Jumbo στο εννεάμηνο

Με σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά 11% ολοκλήρωσε το εννεάμηνο του 2022 η Jumbo, λαμβάνοντας ώθηση από τις ισχυρές επιδόσεις του Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

Στην Ελλάδα – Για τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +8% περίπου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021.

Συνολικά για το εννεάμηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας – χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές – παρουσίασαν αύξηση κατά +15% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στην Κύπρο – Οι πωλήσεις κατά τον Σεπτέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά +19% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή δυναμική τους πορεία.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το εννεάμηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά +23% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στην Βουλγαρία – Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +11% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το εννεάμηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά +3% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στη Ρουμανία – Οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν μείωση της τάξης του -2% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το εννεάμηνο του 2022, είναι μειωμένες κατά -1,5% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Όπως σχολιάζει η εισηγμένη, ο μήνας Σεπτέμβριος 2022, σηματοδοτεί την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες αλλά και την μεγάλη επιστροφή ολόκληρης της οικογένειας στα καταστήματα Jumbo.

Οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo, και αυτόν τον Σεπτέμβριο, κινήθηκαν ανοδικά σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και κατέγραψαν αύξηση της τάξης του +7%.

Για τους πρώτους 9 μήνες του έτους (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2022), οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται, αυξήθηκαν κατά +11% περίπου.

Ο Όμιλος Jumbo τονίζει επίσης ότι αξιοποιεί την ισχυρή οικονομική του θέση και συνεχίζει απερίσπαστα, το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023.

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο υπερ-καταστήμα στην πόλη Sibiu, στη Ρουμανία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =