αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό το 5όροφο κτίριο στην παραλιακή θα μετατραπεί σε «πράσινο κτίριο» γραφείων- Ποια εταιρία θα στεγαστεί εκεί

Αυτό το 5όροφο κτίριο στην παραλιακή θα μετατραπεί σε «πράσινο κτίριο» γραφείων- Ποια εταιρία θα στεγαστεί εκεί

Στα σκαριά βρίσκεται η μεγάλη επένδυση για το “πράσινο” κτίριο γραφείων στην Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, με μεγάλη εταιρεία του real estate να υλοποιεί ήδη το σχέδιό της.

Όπως σημειώνει το bizness.gr, πρόκειται για την BriQ Properties, η οποία στα πλαίσια της “πράσινης” στρατηγικής της, στοχεύει στην υλοποίηση επενδύσεων με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων που θα δημιουργηθεί στην Παραλιακή, στο ύψος της Καλλιθέας.

Πρόκεται για υφιστάμενο κτίριο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 42, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της BriQ.

To αυτοτελές, 5ώροφο κτίριο γραφείων με ισόγεια καταστήματα, συνολικής επιφάνειας 1.907,47 m² έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο έκτασης 567,49 m².

Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο και πέντε (5) υπέρ του ισογείου ορόφους με συνολική επιφάνεια 1.650,13 m² και από υπόγειο με επιφάνεια 257,34 m².

Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων και συστημάτων πληροφορικής και σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το σχέδιο της εταιρείας αφορά την ολική ανακαίνιση και μετατροπή του σε σύγχρονο κτίριο γραφείων με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, πιστοποιημένο κατά LEED.

Θα είναι το πρώτο αντίστοιχο κτίριο γραφείων στην παραλιακή ζώνη της Ποσειδώνος.

Το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται σε 2,7 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =