αρχικηVIRALΑυτό το μικροσκοπικό και «έξυπνο» σπίτι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Και να φιλοξενήσει ως 4 άτομα (ΦΩΤΟ)

Αυτό το μικροσκοπικό και «έξυπνο» σπίτι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Και να φιλοξενήσει ως 4 άτομα (ΦΩΤΟ)

Ίσως είναι το μικρό σπίτι του μέλλοντος. Είναι high-tech και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Το έχει δημιουργήσει η Nestron, μια εταιρία από την Σιγκαπούρη. Τώρα η εταιρία δημοσίευσε τις φωτογραφίες του prototype της. Το Cube Two, όπως είναι το όνομα του νέου μίνι-σπιτιού, μοιάζει εντυπωσιακό τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

Διαθέτει βοηθό τεχνητής νοημοσύνης. Και όπως μπορείς να δεις, το εσωτερικό του είναι αρκετά πολυτελές, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στην εξοικονόμηση χώρων.

Ίσως είναι μια καλή επιλογή και για όσους θέλουν να δουλεύουν remote. Και μπορούν να έχουν αυτό το μίνι σπίτι ως «βάση» τους σε μια διαφορετική τοποθεσία.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό το «κουτί» μπορεί να φιλοξενήσει ως 4 άτομα. Μάλιστα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες με την τιμή να ξεκινά από τα 59.000 δολάρια. Αν κάποιος αποφασίσει να βάλει και κάποια extras, η τιμή ανεβαίνει. Όπως ενημερώνει η Nestron στο επίσημο site της, μπορούν να γίνουν παραδόσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

nestron
nestron3
FA 15
IMG_2274.JPG
nestron2
FA 4
FA 13

>>> Μπείτε και στην Facebook Ομάδα του It’s Possible εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − five =