αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτό το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας αναζητά ενοικιαστή ή αγοραστή- Ποιο είναι το χρηματικό τίμημα

Αυτό το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας αναζητά ενοικιαστή ή αγοραστή- Ποιο είναι το χρηματικό τίμημα

Ενδιαφέρον από πέντε σχήματα εντός κι εκτός Ελλάδας συγκεντρώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία διάθεσης του πενταώροφου κτηρίου στη συμβολή της οδού Πανεπιστημίου 66 της Λεωφόρου Πατησίων 2 στην Αθήνα. Η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για το ακίνητο στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε, μέχρι πριν από μερικούς μήνες, κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων “Χωριάτικο”, εκπνέει την Τετάρτη 26 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση.

Οι ιδιοκτήτες δεν περιορίζονται μόνο στην ενδεχόμενη πώληση του κτηρίου, αλλά διερευνούν και το ενδεχόμενο της ενοικίασης του, με τη διαδικασία να υλοποιεί η εταιρεία συμβούλων Cushman & Wakefield Proprius. Κατά πληροφορίες το ζητούμενο τίμημα κινείται πέριξ των 4 εκατ. ευρώ, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε 25 χιλιάδες ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, η συναλλαγή θα είναι από τις πρώτες που επιχειρείται να πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του Μεγάλου Περιπάτου, ενώ μένει να φανεί εάν η ανάπλαση της πλατείας Ομονοίας δώσει πόντους στο επιδιωκόμενο deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο μπορεί να υποστηρίξει, ως επί το πλείστον, χρήσεις λιανεμπορίου και γραφείων, όπως και φιλοξενίας, σε συνάρτηση με τις ανάγκες του χρήστη. Βρίσκεται σε οικόπεδο 246 τ.μ., έχει συνολική επιφάνεια 1.243 τ.μ., επιφάνεια ισογείου 214 τ.μ. με υπόγειο 164 τ.μ.  και πατάρι 121 τ.μ. Η επιφάνεια των τριών ανώτερων ορόφων κυμαίνεται από 217 τ.μ. έως 233 τ.μ., ενώ στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκεται μία σοφίτα 66 τ.μ.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =