αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό το γκάτζετ σου επιτρέπει να νιώθεις τη ζέστη και το κρύο μέσα στην εικονική πραγματικότητα

Αυτό το γκάτζετ σου επιτρέπει να νιώθεις τη ζέστη και το κρύο μέσα στην εικονική πραγματικότητα

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μία εμβυθιστική εμπειρία στους χρήστες και με τη διάδοση του metaverse θα παίξει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο. Υπάρχουν υπό ανάπτυξη κάποιες συσκευές οι οποίες σας επιτρέπουν να νιώθετε αντικείμενα όταν τα αγγίζετε, όπως τα γάντια της Meta, ωστόσο η Shiftfall θέλει να κάνει πιο ευρεία την εμπειρία αισθήσεων.

Ανέπτυξε λοιπόν το Pebble Feel, το οποίο είναι μία συσκευή που προσκολλάται στην πλάτη σας και στερεώνεται με ιμάντες, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να νιώσουν τη ζέστη ή το κρύο όταν βρίσκονται μέσα στην εικονική πραγματικότητα.

«Tο Pebble Feel είναι μία VR εμπειρία που σας επιτρέπει να πάτε σε μία περιοχή και να νιώσετε τη ζέστη ή το κρύο, απλά τροποποιώντας τον κόσμο του VR metaverse, όπως το VRChat ή το NeosVR. Αυτή είναι μία συσκευή. Η θερμοκρασία μπορεί να κυμανθεί από τους 9 βαθμούς Κελσίου έως τους 42 βαθμούς Κελσίου σε ένα περιβάλλον με θερμοκρασία 25 βαθμών Κελσίου και όταν σχεδιάζετε τον VR κόσμο σας, απλά βάλτε τις πληροφορίες θερμοκρασίας σύμφωνα με την εικονική τοποθεσία», σημειώνει η εταιρία.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − one =